Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Sakaryaspor kendi sahasında Afjet Afyonspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı Grupta Sakaryaspor ile Afjet Afyonspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Sakaryaspor– Afjet Afyonspor maçı ne zaman, hangi kanalda.. Sakaryaspor– Afjet Afyonspor canlı izle.. İşte frekans bilgileri..

eçtiğimiz hafta Adıyaman 1954 Spor takımını deplasmanda 3-0 mağlup eden Sakaryaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Afjet Afyonspor'u konuk edecek.

SAKARYASPOR, AFJET AFYONSPOR’U KONUK EDİYOR
Ligde oynadığı 11 maçında 6 galibiyet 5 beraberlik alan ve hiç mağlubiyetle tanışmayarak  23 puan toplayan Sakaryaspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek zirveyi ele geçirmek istiyor. Sakaryaspor 10 Kasım 2021 Çarşamba (yarın) saat 13:00’de Sakarya Atatürk Stadyumunda oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı 

AFJET AFYONSPOR ZİRVEYE ORTAK OLMAK İSTİYOR
TFF 2. Lig’in 11. haftasında yarın deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Afjet Afyonspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde yeni Teknik Direktörü ile sahaya çıkan Afjet Afyonspor Velimeşespor’u 2-0  mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Jetler Sakarya deplasmanından 3 puan alarak zirveye ortak olmak istiyor

SAKARYASPOR İLE AFJET AFYONSPOR EN SON NE ZAMAN KARŞILAŞTI?
Sakaryaspor İle Afjet Afyonspor son olarak 27 Mayıs 2018 yılında 2. Lig'den 1. Lig'e yükselme final maçında karşılaştı. Karşılaşmada 14. dakikasında Sakaryaspor Mahir Sağlık takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 31'i gösterdiğinde Türker Toptaş Afjet Afyonspor'a 1-1 eşitliği getiren golü kaydetti. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 71. dakikasında Afjet Afyonspor'dan Timuçin Aşcıgil takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetmişti. Mersin Stadyumunda oynanan maç Afjet Afyonspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlanmış ve Afyonspor adını 1. Lig'e yazdırmıştı. Afjet Afyonspor çıktığı 1. Lig'de 2018-2019 sezon sonunda 30 puan toplayarak ligi 16.sırada bitirmiş, Elazığspor, Kardemir Karabükspor ile beraber yeniden 2.Lig'e düşmüştür. 
 
Sakaryaspor– Afjet Afyonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Sakaryaspor– Afjet Afyonspor maçı 10 Kasım 2021 ssaat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

Sakaryaspor– Afjet Afyonspor Puan Durumu
Ev sahibi Sakaryaspor takımı ligde oynadığı karşılaşmalarda 6 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 23  puan topladı. Puan cetvelinin 4. sırasında yer alıyor.  Afjet Afyonspor ise 11 karşılaşma sonrasında 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 18 puan topladı. Puan cetvelinde 10. sırada yer alıyor. Afjet Afyonspor’un Sakaryaspor ile arasındaki puan farkı 5..

Sakaryaspor– Afjet Afyonspor maçını kim yönetecek? 
Karşılaşmayı Hakem Onur Bingöl yönetecek. 

ONUR BİNGÖL(Hakem)
BUĞRA CAN SEMERCİOĞLU(1. Yardımcı Hakem)
LEVENT YEŞİLYURT(2. Yardımcı Hakem)
ÖZER ÖZDEN(Dördüncü Hakem)

MUSTAFA IŞIKTAŞ(Gözlemci)
SERKAN KURAL(Temsilci)
SEBAHATTİN ARTUN(Temsilci)

Sakaryaspor– Afjet Afyonspor Maçı nerede oynanacak?
Karşılaşma Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak

Sakaryaspor– Afjet Afyonspor Maçı hangi kanalda?
Sakaryaspor – Afjet Afyonspor arasındaki karşılaşma TV264 kanalından canlı olarak yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak sonradan edinilen bilgiye göre yayının bu kanalda olmayacağı bilgisine ulaşıldı. Yayın veren kanal olur ise bu sayfamız üzerinden de yayına alınacaktır.

Haber: Afyon Kent Haber