SAFA ŞENEL VE HALİT KUŞ SULTANDAĞI'NDA VATANDAŞLA BULUŞTU.

TAKİP ET

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Safa Şenel ve Halit Kuş beraberindeki ziyaret heyetiyle ilçelere ziyarete devam ediyor.

Ziyarette vatandaşlarla muhabbet  eden Milletvekili adayı Safa Şenel ve Halit Kuş  şu konulara değindi ;

 

BU YAPILAN AKPARTİNİN ADALETSİZ OLDUĞUNU GÖSTERİR.

Afyon anıtpark önünde DSİ tanıtım aracında Akpartinin reklamı yapılıyordu.

Şimdi burdan iktidara sesleniyorum Saadet Partisine bir kuruş verilmezken

Ak Partiye verilen  410 Milyon TL yetmedi de devlet İmkanlarını kullanıyorsunuz.

Bu yapılanları kınıyorum.Bu yapılanlar Akpartinin adaletsiz olduğunu gösterir.

 

16 Yıllık Akpartinin  millete kestiği faturayı reklam ve  algı oyunlarıyla unutturabileceğinimizi zannediyorsunuz

 

 

BU SEÇİM KİMLE,  KİM ARASINDA

Bu seçim kırk yıllık esnaf dükkânını kapamak zorunda kalan Ali amca ile, paradan para kazanan rantiyeciler arasında olacaktır.


Bu seçim, alın teri olan mahsulüne istediği fiyatı alamayan çiftçi Ahmet ağabey ile, GDO’lu ürün ticaretinden para kazanan baronlar arasında olacaktır.


Bu seçim çocuğu üşümesin diye saç kurutma makinesini açıp çocuğuna veren, sonrada yan odada intihar eden Emine Akçay kardeşim ile, yandaşlara kömür dağıtanlar arasında olacaktır.


Bu seçim bir türlü atanamadığı için intihar eden Merve Çavdar kardeşim ile devletin imkânlarını sömürenler arasında olacaktır.


Bu seçim köy yolu kapalı olduğu için oğlunu hastaneye yetiştiremeyen ve cansız bedenini 16 km taşıyan Muharrem Taş kardeşim ile, aya dört geliş dört gidiş yol yapma soytarılığını dile getiren taş yürekliler arasında olacaktır.


Bu seçim üç yüzü aşkın emekçi maden işçisi arkadaşına mezar olan soma madeninden çıkarıldığında sedyeye binerken, “çizmelerimi çıkarayım mı” diye soran Murat Yalçın kardeşim ile, "Böyle ölümler bu işin tabiatında var" diyen kibir kulelerinde oturan beyefendiler arasında olacaktır.



Bu seçim ahı olanlarla ah alanların, bu seçim suskun ile sesi çok çıkanların, seçimi olacaktır.