Sadece Afyon'da olan Pickleball'da turnuva sona erdi

TAKİP ET

Akarçay'da tahsis edilen Pickleball kortları her yaştaki sporcuyu ağırlamaya devam ediyor.

Pickleball oynayan sporcular turnuvada bir araya geldi. Zafer Kupası Pickleball Turnuvası’nın 2.’si tamamlandı. Türkiye Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk’ün girişimleriyle Akarçay’da düzenlenen 2. geleneksel zafer turnuvasında dereceye girenler ise ödüllendirildi.

Türkiye'de sadece Afyonkarahisar’da Akarçay üzerinde bulunan 2 adet uluslararası pickleball kortlarında yarışarak dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 2. Geleneksel Zafer Kupası ödülleri töreni; Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Türkiye Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk ve sporseverlerin katılımı ile gerçekleşti.

Düzenlenen turnuvada 80 müsabakada 72 oyuncu; küçükler, genç bayanlar, büyük bayanlar, büyük erkekler ve karışık çiftler kategorilerinde mücadele verdi. Turnuvada Küçükler kategorisinde Efe Baş birinci, Ahmet Çiçek ikinci, Elif Beyza Şakrak üçüncü oldu. Genç Bayanlar kategorisinde Dilay Yurttekin birinci, Nurcan Çetin ise ikinci oldu.  Büyük Bayanlar kategorisinde ise Aysun Akbay birinci olurken, Merve Gündoğar ikinci, Burcu Türk Baş ise üçüncülük ödülü aldı. Büyük Erkekler kategorisinde de birinciliği İbrahim Bahçıvan, ikinciliği Fatih Bıyıklı, üçüncülüğü ise Yaşar Baş kazandı.

Dereceye girenlere ödülleri Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından verildi. Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk açıklamasında, Pickleball’ın ülkemizde ilk defa Afyonkarahisar’da oynandığına dikkat çekerek desteklerinden dolayı Belediye Başkanına teşekkür etti. Akarçay’da tahsis edilen Pickleball kortlarının bundan sonraki zamanda da  ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyleyen Mustafa Türk, turnuvada dereceye girenleri tebrik etti.

pickleball afyon zafer kupası