RENKLİ KOKULAR

TAKİP ET

Ter, rutubet, nem, küf, yemek, nefes ve benzeri tüm kötü kokular özellikle kokulara karşı aşırı duyarlılığı olan kişiler için dayanılmaz

Ter, rutubet, nem, küf, yemek, nefes ve benzeri tüm kötü kokular özellikle kokulara karşı aşırı duyarlılığı olan kişiler için dayanılmaz, olumsuz duygular yaşatır. Temiz, güzel, ferahlık veren kokular ise kişilerin yaşamdan haz almasını kolaylaştıran faktörlerden biri. Koku eşiği yüksek olan insanlar için kalabalık ortamlarda dolaşmak, mağazalarda alışveriş yapmak, ofiste çalışmak, restoranlarda ağır yemek kokularına maruz kalmak oldukça zordur.

 

Bir çok ticari sektör kokunun öneminin farkındalığına vararak koku cihazları ile kötü ortamları kokulardan arındırmaya ve birbirinden eşsiz, kendine has kokularla insanları mutlu htirmeye çalışıyor. Koku cihazları kurumsal kimlik oluşturmada, markalaşma yolunda etkili ve önemli bir araç.

 

Firma sahipleri kalabalık ofis çalışanlarının lavanta, yasemin, orkide, leylak, papatya notalarıyla daha enerjik hmelerini sağlıyor. Konsantrasyonu da etkileyen özelliğiyle çalışanların işine daha çok motive olmaları dikkate alınıyor. Kurumsal ortamların koku cihazları ile kokulandırılması yeni ve farklı bir kimlik oluşturulması, marka algısı yaratması amaçlı doğrudan koku duyusunu harekete geçirerek güçlü bir şekilde hafızalarda yer ediniyor.

 

Taşınabilir, günlük, haftalık, aylık olarak ayarlanabilen koku cihazları nano veya mikro difüzyon teknolojisi ile yüksek kalitede üretiliyor. Elektronik kontrol paneli ve dekoratifliği ile bulundukları alanda şık bir görünüm kazandırıyor. Dokunmatik led ekranlı, harekete duyarlı çalışma ve durma teknik özellikleri ile yeni teknolojinin en güzel eserlerinden. Fresh, mistik, odunsu, eğlenceli, çiçek kokuları ile ortamları bahar bahçelerine veya gizemli ormanın derinliğine, denizin serinliğine dönüştüren koku cihazları, farklılık yaratıyor.

 

Zengin kokulandırıcı yelpazeye sahip koku cihazlarının bulunacakları ortamın büyüklüğüne göre boyutları değişebiliyor. Sadece iş alanları ve kalabalık alanlar için değil evleri de enerji tasarruflu modelleri ile renkli kokularla eğlenceli hale getiriyor.

https://www.scentmega.com/