R10.Net Webmaster Forumu

TAKİP ET

Günümüzün en popüler teknoloji sitelerinden birisi olan R10, 2005 yılından bu yana sunduğu hizmetlerle ön plana çıkmaya çalışıyor.

Günümüzün en popüler teknoloji sitelerinden birisi olan R10, 2005 yılından bu yana sunduğu hizmetlerle ön plana çıkmaya çalışıyor. R10, özellikle web sitesi sahiplerinin kabul edildiği bir yer. Bunun sebebi sitenin temel amacının web siteleri ve Google servisleri hakkında bilgi vermesi. Bu sitede yer almak isteyen her bir internet kullanıcısının bir web sitesine sahip olması ve sonrasında başvuru yapması gerekiyor. Her ne kadar R10.Net webmaster forum sitesine girmek için davetiye sistemi gerekiyor olsa da R10 Blog, her ziyaretçinin kapısına açık bir ortam sunuyor. R10 Blog hakkında açıklanması gereken birçok özellik var.

R10 Blog ve R10.Net Hakkında Bilgi

R10 Blog, R10.Net çatısı altında kurulmuş olan bir blog sitesi... R10 üyelerinin ve ziyaretçilerin buradaki içerikleri okumasını sağlayan bu platform, yakın zamanda hayata geçirildi. R10 Blog’un kurulma amacı kullanıcıların doğru haberlere ve doğru bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak. Bu politikayla kurulmuş olan sitenin sunduğu pek çok özellik ve avantaj bulunuyor.

R10.Net’te yer alan kategorilerden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

Sosyal Medya

Sorum Var

Google Optimizasyon

Seo Hizmetleri

Sorum Var

Grafik Tasarım

Domain

Hosting

Makale

E-Ticaret & Alışveriş

Kripto Para

Off Topic

R10 Blog’un Sunduğu Özellikler

R10 Blog, sunduğu birçok özellik ile öne çıkan bir web sitesi. Bu özelliklerden birisi platformun sunduğu içerikler. Blog sitesinin öne çıkan içerikleri arasında haber içerikleri yer alıyor. Haber içerikleri sayesinde okurlar, özellikle teknoloji gündeminden geri kalmıyor. Bir diğer kategori olan nedir kategorisi ise bilgi kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Nedir kategorisi sayesinde ziyaretçiler, çeşitli içerikler hakkında bilgi sahibi olabilecek. İpucu kısmı teknoloji, sağlık ve yaşam gibi alanlarda insanların hayatını kolaylaştıracak bilgilere yer verirken R10 Video ise video paylaşım alanı olarak karşımıza çıkıyor.

R10 Blog’da yer alan kategorilerden birisi olan R10 Works, iş verenlerin iş ilanı paylaşması için geliştirilen bir kısım. Bu kısımda kullanıcılar, iş ilanı vererek daha fazla iş arayana ulaşmaya çalışabiliyor. İş arayanlar ise filtreler sayesinde istediği şekilde işi rahatlıkla keşfedebiliyor. Filtrelerden birisi iş ilanı kategorisi olurken bir diğer filtre çalışma şekli olarak insanları karşılıyor.

Blog sayfasının kullanıcılar için daha pek çok özelliği ön plana çıkmaktadır. Bunlardan birisi sitede gece modunun bulunması. Gece ışığı, özellikle geceleri ekranın daha az parlak görünmesini sağlayarak koyu bir temayı aktif ediyor. Bu sayede okurlar, yazıları okurken zorluk çekmiyor. Bu özellik ile birlikte isteyen kullanıcılar gündüz modu isteyenler gece modunu seçenek haline getirebilir.

Web sitesinin sunmuş olduğu bir diğer ayrıcalık ana sayfa özelleştirme desteğinin bulunması. Ana sayfa özelleştirme desteği ile birlikte kullanıcılar, istediği kategorileri seçerek o kategorilerden haberlere rastlayabiliyor. Bu da özellikle bazı kategorileri takip etmek isteyenler için önemli bir avantaj sunuyor.

R10 Blog’un okurları için sağladığı bir diğer özellik en popüler içeriklerin yer aldığı kısım. Sağ kısımda bulunan bu içerikler, diğer okurların en çok tercih etmiş olduğu yazıları gösteriyor. Bu sekme sayesinde kullanıcılar, beğendiği popüler içerikleri seçerek o içeriği okumaya başlayabilir.

R10, okurların yalnızca içeriklerden yararlanmasını sağlamıyor, bununla birlikte yazarlık imkanı da sunuyor. Platforma destek vermek isteyenler ister gönüllü ister ücretli bir şekilde blog paylaşımları yapabilir. Bunun için sistemde giriş yapanlar için içerik yükleme alanı mevcut. Bu şekilde siteye destek olmak isteyenler, üye olarak veya giriş yaparak katkı sağlayabilir.