PTT' den Ramazan Bayramı Kampanyası

TAKİP ET

Halkımızın beklentilerine büyük önem veren PTT Ramazan Bayramını karşılamaya sayılı günler kala bayrama özel bir kampanyaya daha imza attı.

Yıl boyu özel gün ve haftalarda çeşitli kampanyalar düzenleyerek halkımızın yüzünü güldüren PTT, Ramazan Bayramı öncesinde sevdiklerine hediye veya tebrik kartı göndermek isteyenleri de unutmadı.

 

PTT, Ramazan Bayramı öncesinde sevdiklerine hediye veya tebrik kartı göndermek isteyenler için kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde 28 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında gönderilecek kargolarda yüzde 30 oranında indirim yapılacak. Tebrik kartları ise ücretsiz olarak vatandaşlarımıza verilecek.

 

                 PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet ÖRSDEMİR, Ramazan bayramı öncesinde sevdiklerine hediye veya tebrik kartı göndermek isteyen vatandaşlarımız için kampanya başlatıldığını, halkımıza 28/05/2019 tarihinde başlayan bu kampanya kapsamında 14 Hazirana 2019 tarihine kadar gönderecekleri kargolarda yüzde 30 oranında indirim yapılacağını kaydeden ÖRSDEMİR, tebrik kartlarını ise ücretsiz verileceğini açıkladı.

 

     ÖRSDEMİR, yaptığı açıklamada PTT özel gün ve haftalarda halkımızın beklentileri doğrultusunda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam etmekte olup, 2019 yılı Ramazan Bayramı için kampanya düzenlenmiştir. Şirketimiz tarafından 2019 yılı Ramazan Bayramı kampanyası çerçevesinde özel tebrik kartları hazırlanmış olup söz konusu kampanya birbirinden güzel tebrik kartlarının ücretsiz dağıtımını kapsamaktadır. İlgi çekici tasarım ve görsellerle Ramazan Bayramının güzelliğini yansıtan Tebrik kartlarımız PTT işyerlerinden ücretsiz temin edinilebilecektir. Ayrıca,  28 Mayıs- 14 Haziran tarihleri arasında postaya verilen yurtiçi varışlı APS Kurye ve Posta Kargosu gönderilerine yüzde 30 indirim uygulanacak olup, bu vesile ile halkımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlarım şeklinde açıklama yaptı