Protokol imzalandı.. Kamerun'a Şuhut Kur'an Kursu açılacak

TAKİP ET

Kamerun'da ağır şartlar altında Kur'an-ı Kerim öğrenmeye çalışan çocuklara Kur'an Kursu yapılması için protokol imzalandı

Kamerun’da ağır şartlar altında Kur’an-ı Kerim öğrenmeye çalışan çocuklara Kur’an Kursu yapılması için Şuhut Belediyesi,Şuhut Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Deniz Feneri Yard.ve Day. Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği arasında protokol imzalandı. Gerçekleşen İmza törenine Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Yeğenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Derneği ve Deniz Feneri Yard.ve Day. Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği temsilcileride katıldı.

 

Gerçekleşen İmza töreninden sonra konuşan Şuhut belediye başkanı Recep Bozkurt” Kamerun’un özellikle kuzeyinde Kur’an eğitimi çok yaygın olmak ile beraber imkansızlıklar eğitimi zorlaştırıyor.Bizde Şuhutlular olarak Kamerun’a isminin Şuhut Kur’an Kursu olarak yapılacağı Kur’an Kursu yapılması için protokol imzaladık.Rabbim hayırlı uğurlu etsin.Tez zamanda bağışların toplanıp inşaatına başlamayı ve açılışını yapmayı nasip  eylesin.Destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz”dedi.