"Projemizin Ödül Alması Gurur Verici"

TAKİP ET

Başkan Bozkurt, çalışmalarını anlatmadan önce Şehitlerimizi unutmayarak '2017 yılı içerisinde aziz vatanımız ve milletimizin selameti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet anıyor, aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyorum.' dedi.

Başkan Bozkurt, çalışmalarını anlatmadan önce Şehitlerimizi unutmayarak “2017 yılı içerisinde aziz vatanımız ve milletimizin selameti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet anıyor, aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyorum.” dedi. Başkan Bozkurt, rutin Belediye hizmetleri dışında yapılan yatırım ve çalışmaları tek tek anlatarak “Rabbimize şükrediyorum, bizlere bu aziz millete ve Zaferin kazanıldığı topraklara hizmet etmeyi nasip ettiği için. Halkımız için, Şuhut’umuz için ne yapsak az gelir. Ak Parti Hükümetimiz, Cumurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız  Binali Yıldırım, Hemşehrimiz ve Orman ve Su İşleri Bakanımız, Şuhut’un evladı Prof.Dr.Veysel Eroğlu’nun destekleriyle Şuhut’ta 2017 yılında adeta destan yazdık” dedi.

 

“Projemizin Ödül Alması Gurur Verici”

 

2017 yılında ilçe halkının da yapıldığı günden itibaren taktirini toplayan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu’nun  ismini taşıyan ve Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’un mega projelerinden bir tanesi olan Prof.Dr.Veysel Eroğlu İş Merkezi projesi ile Ak Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kent Ekonomilerine Katkı Sağlayan Projeler yarışmasında elde ettiği başarı ile gündeme gelen Başkan Bozkurt, Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödülü alarak ilçemize getirmişti.  Başkan Bozkurt’un projesinin ödül alması ilçe halkı ve Afyonkarahisar kamuoyu tarafından taktir edilmişti .  Başkan Bozkurt, bu konuyla alakalı olarak ta “marifet iltifata tabiidir, bizlerin gayretini ve çalışmasını böylesine değerli bir şekilde ödülle taçlandıran mazlum coğrafyaların umudu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Biz bu şevk ve azimle Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız riyasetinde çalışmalarımıza şevkle devam edeceğiz” dedi.

 

“Mezbaha Bölgede Eşsiz ve Örnek Bir Proje”

Başkan Bozkurt, 2014 yerel seçimlerinde verdiği ilçemizi sektörde daha güçlü bir konuma getirecek olan Mezbaha Projesi projeside 2017 yılında hizmete başladı. Başkan Bozkurt’un mega projelerinden bir tanesi olan Modern Mezbaha projesinin maliyeti 8 milyon lirayı buldu. Başkan Bozkurt, mezbaha projesinden bahsederken, “İlçemiz adına önemli bir yatırım olan kamu ve özel sektör işbirliğinin bölgemizde ilk defa gerçekleştirildiği çalışma ile bölgemizde örnek bir proje gerçekleştirdik. 2017 yılında hizmete giren Mezhabane kullanılan makine ve ekipman yönünden de bölgemizin eşsiz tesislerinden birtanesi olma özelliğini taşıyor. Yine bizim dönemimizde gerçekleştirilen Canlı Hayvan Borsası projemiz ile birbirini tamamlayan proje sayesinde ilçemiz hayvancılık sektöründe adeta bölgemizin lideri konumuna yükseldi” dedi.

 

“Doğalgaz İçin Belediye Olarak 10 Milyon Yatırım”

2014 seçimlerinde ilçe halkına Başkan Bozkurt tarafından verilen önemli sözlerden sadece bir tanesi olan Şuhut’un Doğalgaz ile buluşması projesinin de 2017 yılında hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Bozkurt, “İlçe halkımızın da özellikle beklediği Doğalgaz ile alakalı şehiriçi dağıtım şebekesi çalışması hızla devam ediyor. Bu çalışma neticesinde de sadece belediyemiz tarafından da altyapı, yol ve diğer alanlarda 10 milyon liralık bir maliyet yükü geliyor. İnşallah doğalgazın tamamen ilçemizde kullanıma kısa sürede başlanacak, Bizde doğalgaz ile endeksli olarak belediyemiz tarafından yapılacak olan yatırım ve çalışmaları hızla gerçekleştireceğiz” dedi. >>Özel Haber: Günay Doğar