Poşetin içerisine piknik tüpünün gazını açarak intihar etti

TAKİP ET

Kepez'de inşaat işçisi olduğu öğrenilen bir kişi, kafasına geçirdiği poşetin içerisine piknik tüpünün gazını açarak intihar etti.

Antalya Kepez 'de meydana gelen üzücü olayda cesedi ev sahibinin yanına bayram amacıyla ziyarete gelen konuklarına koku şüphesi meydana çıkardı.

Kepez'deki vaka Zeytinlik Mahallesinde tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ev sahibi Ramazan Bayramı amacıyla yanına gelen komşularının koku şikayeti ile durumdan şüphelenerek kiracısının evde olup olmadığına baktı.

Evin ve pencerelerin kapalı olması ve kapıyı kimsenin açmamasından şüphelenen ev sahibi kiracı Şahin Gölcü’nün babasına telefonla ulaştı. Babası ise oğlunun 4 gün evvelce kendini telefondan engellediğini söyleyerek pencereyi açıp bakmasını istedi. Bunun üstüne evin penceresini tornavida ile kaldıran adam, kiracısının evde hareket etmeyen bir şekilde oturduğunu gördü.

Durumun şüpheli görülmesi üstüne 155 ve 112 ekiplerine ihbarda bulunuldu. Vaka yerine gelen 112 ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Vaka yerinde polis ekiplerinin yaptığı araştırmada şahsın evvelce kafasına poşet geçirdiği daha sonra ise piknik tüpünün hortumunu poşetin içerisine geçirerek gazı açıp intihar ettiği öğrenildi. Cenaze olay yeri araştırma ekiplerinin kanıt çalışmasının sonrasında net ölüm sebebinin netlik kazanması amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.