Polonezköy'de Sakin Bir Haftasonu Tatili

TAKİP ET

İstanbul'un tatil beldeleri arasında bulunan Polenezköy adından da anlaşılacağı gibi Polonya kültürünü yansıtarak farklı bir tatil geçirmenize olanak sunar.

Polonezköy'de Sakin Bir Haftasonu Tatili

İstanbul’un tatil beldeleri arasında bulunan Polenezköy adından da anlaşılacağı gibi Polonya kültürünü yansıtarak farklı bir tatil geçirmenize olanak sunar. İstanbul sakinlerinin ve civar illerden kolaylıkla ulaşım sağlayarak sakin bir hafta sonu geçirmenizi sağlar ve günlük işlerden uzaklaşarak kafanızı dinleyip rahatlaya bileceğiniz güzel ve şirin bir tatil beldesidir. Yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilerek keyifli vakit geçirmeniz için bulunan otel olanaklarına sahiptir.

Polonezköy'de Yapabileceğiniz Aktiviteler

Şehrin kalabalıklığından ve gürültüsünden uzaklaşarak sakin bir hafta sonu tatili geçirmek için Polonezköy'de yapabileceğiniz çeşitli aktiviteler bulunur. Köy kahvaltısı yaparak güne en güzel şekilde başlama imkanı yakalanır. Doğa yürüyüşleri trekking yapabileceğiniz alanların bulunduğu yeşilliklerin içerisinde temiz hava almış olursunuz. Bisiklet turları sayesinde hem spor yapıp hemde eşsiz doğa güzelliklerini gezebilirsiniz. Polonezköy otelleri ile konaklamanızı sağlayarak gün içerisinde piknik yapabileceğiniz alanlar ve şehrin tarihini anlatan Zofia rizi anı evini gezebilirsiniz. 

Polonezköy'de Konaklayabileceğiniz Oteller

Yılın dört mevsiminde gidip tatil yapabileceğiniz Polonezköy’de yaz ve kış aylarında farklı doğa manzarası ile başbaşa kalırsınız. Polonezköy otel fiyatları otellerin herşey dahil oda standartlarına göre değişkenlik göstermektedir. Lüx otel seçeneklerinin bulunmasının yanı sıra butik otel seçenekleri ve yerli halkın köy evi konseptinde pansiyon çeşitleri bulunur. Villaların pansiyon olarak bulunanları ve farklı bir deneyim yaşamak için bungalov ev çeşitlerinin hepsini neredekal.com da bulabilirsiniz.

polonezköy otel polonezköy otel fiyatları polonezköy otelleri havuzlu Polenezköy