Pırlanta Tek Taş

TAKİP ET

Pırlanta her mücevherde harika bir görünüm kazanır fakat günümüzde özellikle tek taş olarak kullanılan pırlantalar oldukça fazla tercih edilmektedir.

Nişan, evlenme teklifi gibi özel günlerde hediye edilmesi ile meşhur olan pırlanta tek taş yüzükler sonsuzluğu simgelediği düşünüldüğü için özellikle tercih ediliyor. Pırlanta, elmas madeninden meydana geliyor ve elmas en eski ve en sağlam maddelerden birisidir dünya üzerinde. Bu yüzden sonsuzluğu ve asla zarar görmeyen ifadelerini barındıran bir tek taş yüzük her zaman mükemmel bir hediye olarak düşünülebilir. Pırlanta tek taş yüzüklerin değeri pırlantasından gelmektedir. Ve genellikle satışa sunulan tek taşlarda pırlanta kullanılmamaktadır. Pırlantalarımız sertifikalı ve garantili oldukları için gönül rahatlığı ile pırlanta modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Pırlanta Tek Taş Modelleri

Pırlanta ile çok önemli anlamlar kazanan ve çok değerli bir hale gelen yüzükler kadınların parmaklarında çok zarif bir görüntü sergilerler. Kadınların narinliğini, eşsiz olduğunu, asaletini ve paha biçilemez olduklarını yansıtan bir semboldür adeta pırlanta tek taş yüzükler. Pırlanta tek taşlarda genellikle ortada bulunan bir dikkat çekici tek taş pırlanta bulunur. Bazı modellerde ise yine ortada bulunan bir tane büyük tek taş ve onun yanına sırlanmış küçük pırlantalar bulunur. Aynı zamanda hem beyaz altın ile hem de sarı altın ile sunulan tektaş modelleri her iki formada da müthiş bir görüntü yaratıyor. Lizay pırlanta web sitesinden birbirinden güzel ürünleri inceleyebilirsiniz.