Pedallar Cengiz Anaç için çevrildi

TAKİP ET

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü(KOBİDOS), aşağı yukarı bir ay evvelce Eşme mevkiinde bisikletiyle seyir halindeyken tırın altında kalarak vefat eden KOBİDOS'un eski başkanlarından Cengiz Anaç amacıyla bisiklet turu organize etti.

Organizasyona İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’nın yanı sıra; Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Tuğberk Atar, Kocaeli Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş, Cengiz Anaç’ın ailesi ve bisiklet tutkunları katıldı. 

OĞLU VE KIZINA PLAKET VERİLDİ

Yoğun katılım ile yapılan organizasyon saygı duruşu, özgürlük marşı ve Cengiz Anaç’ın oğlu ile kızına plaket verilerek başladı. Bütün sevenlerinin ve bisiklet tutkunlarının katıldığı bu aktivite Yahyakaptan’da tespit edilen İzmit Belediyesi Bisiklet Eğitim Parkuru’ndan start aldı. Sonrasında konvoy sırayla Alikahya, Kocaeli Stadyumu, Köseköy Fabrikalar mevkii, Bisiklet Yolu ve Kınalı Asker Park’ından devam ederek İzmit Belediyesi Gülümse Kafe’de tamamlandı. Sonrasında davetlilere Gülümse Cafe’de kahvaltı ikram edildi. Bisikletlerinin pedallarını Cengiz Anaç amacıyla çeviren bisiklet severler, kendileri amacıyla büyük mana ifade eden aktivite amacıyla İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e de teşekkür ettiler.