PAYKASA İLE ALIŞVERİŞ

TAKİP ET

Bugün teknolojinin bu kadar gelişmesiyle birlikte, alışveriş anlayışının bu kadar değişmesi hayatımıza bambaşka boyutlar katmış durumdadır

Bugün teknolojinin bu kadar gelişmesiyle birlikte, alışveriş anlayışının bu kadar değişmesi hayatımıza bambaşka boyutlar katmış durumdadır. Özellikle internetten alışverişin hayatımızda çok önemli yer ettiği günümüzde, ödeme yöntemleri açısından güvenlik zafiyetleri dolayısıyla, pek çok olayın yaşandığına da şahit oluyoruz. Artık insanlar internetten alışveriş yaparken öncelikle güvenli ödeme yapmayı tercih etmektedir. Kredi kartları bu anlamda kişisel bilgilerin insanların eline geçme olasılığının olduğu bir seçenek haline gelmiş ve bununla ilgili uzmanlara tarafından uyarılar yapılmaya başlanmıştır. Güvenilir internet sitelerinden, ödeme yöntemlerinin güvenilirliğinden emin olunmadan internetten alışveriş yapmak tehlikeli olabilir. Kredi kartı haricinde farklı bir ödeme yöntemi seçeneği olarak sanal kartlar, kredi kartının yerini almaya başlamış duruma gelmiştir. Sanal kartlar artık dünyada olduğu gibi ülkemizde de son derece güvenle kullanıla ödeme şekli olarak yaygınlaşmaktadır. Paykasa, bu kartlar arasında en bilinenlerden biridir.

 

Online ödeme yapmak için kullanılan Paykasa, güvenlik sorunu yaşamak istemeyen ya da kredi kartı kullanmayanlar için ideal alternatiflerdendir. Paykasa yalnızca bir sanal kart olması sebebiyle, kartın kodu başkalarına verilmediği sürece, başka birinin karttan alışveriş yapması ya da para çekmesi mümkün değildir. Tek kullanımlık olduğu için, kartınızdaki para bittiğinde ekstra harcama da yapılamaz. Kredi kartıyla aralarında ne gibi fark olduğu akıllarda soru işareti oluşturabilir. Ancak kredi kartından daha farklı sisteme sahiptir. Banka aidat ücreti, satın alımlarda ekstra ödeme gibi bir durumla karşılaşılmaz. Bu kartın ana özelliği ön ödemeli sanal kart olmasıdır. Bütçeye uyan miktarı belirlediğinizde Paykasa, Paykasa geçerliliği olan online alışveriş sitelerinde, dilediğiniz gibi alışveriş yapabileceğiniz bir sanal karttır. Dünyada kullanım skalası oldukça geniş olmakla birlikte, Türkiye'de de sanal oyun sitelerinde büyük online mağazalarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Alışveriş yapılacak sitenin ödeme kısmında Paykasa amblemi gördüğünüzde, burada Paykasa kartınızla alıveriş yapabilirsiniz demektir. Eksi bakiyeye düşme gibi bir durumla karşılaşılmadığı için, internetten keyifle alışveriş yapmak Paykasa ile çok daha avantajlı gelmektedir.

 

Paykasa fiyatları, günlük kur değeri üzerinden belirlenmektedir. Alım yaparken, fiyat konusunda müşteri temsilcilerinden yardım alınabilir. Paykasa satın alırken mutlaka resmi sitelerden satın almak, bu işteki dolandırıcılığın önüne geçmektedir.

https://paykasaonline.com/