Park Afyon Avm nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın ve Bölgenin en büyük alışveriş merkezi konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Park Afyon Avm konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Park Afyon Avm Alışveriş Merkezi tüm yolların kesiştiği kavşak nokta olan Afyonkarahisar  İli Merkezinde bulunmaktadır.

Alışveriş Merkezi Eylül 2015 yılında hizmete açılmış ve Afyonkarahisar’lı vatandaşlar tarafından sıkça ziyaret edilen bir yer haline gelmiştir. Avm ayrıca komşu iller tarafından gelen misafirler tarafından da büyük bir ilgi görmüştür. Park Afyon’un açılması Afyon’da iş arayanlar içinde büyük bir şans olarak nitelendirilmektedir.

Park Afyon Alışveriş Mağazası 45 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. Avm, uzun yıllar birçok mutluluğa ve üzüntüye tanıklık eden Afyon Otogar’ının yıkılması ile bu arazi üzerine kurulmuştur. Mağaza 4 katlı olup , mağazalar kiralanabilmektedir. Mağazada 1 büyük süpermarket, çocuk oyuncak mağazaları, birbirinden ünlü giyim ve ayakkabı mağazaları, Park Afyon Avm Buz pateni pisti bulunmaktadır. Yine mağazanın son katında bulunan Restaurant bölümünde birbirinden eşsiz lezzetler, seçkin kafeler yer almaktadır.  

Mağazada açık ve kapalı otopark bulunmaktadır. Afyonkarahisar Merkez’de bulunan mağazaya şehiriçi minibüs ve otobüsler ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Afyon Şehir Merkezinden Park Afyon’a  Ataköy- Sahipata, Çavuşbaş minibüsleri ile ,
Konya yolu ve Eskişehir tarafından gelecek olanlarda Bayındırlık Minibüsü ile rahatlıkla ulaşabilirler

ADRES
Güvenevler Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı
2096 Sok. No:2 Merkez/Afyonkarahisar

TELEFON
0 272 222 03 03

park afyon park afyon sinema park afyon mağazalar park afyon iş ilanları park afyon nerede nasıl gidlir