P.Söz.Er Murat Çetinkaya Madalyası ve Beratını teslim aldı !

TAKİP ET

Mayın Patlaması Sonucu Yaralanan ve Malül Gazi Olan Malül Gazi P.Söz.Er Murat Çetinkaya Dernek madalyasını Kumartaşlı'dan teslim aldı

Tarihler 04/10/2017 tarihini gösteriyordu. Hakkari İli Yüksekova İlçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik Karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında  EYP’nin infilak etmesi sonucu 4 askerimiz şehit olmuş, 4 askerimiz yaralanmıştı. 

Hain saldırıda Afyonkarahisar'a hem şehit haberi, hem de yaralı haberi ulaşmıştı. Meydana gelen hain pusuda Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Karayokuş köyünden Jandarma Sözleşmeli Piyade Er Abdil KILINÇ şehit olmuş ve İhsaniye İlçemizden P.Söz.Er Murat Çetinkaya ağır yaralanmıştı. 

P.SÖZ.ER MURAT ÇETİNKAYA MADALYASI VE BERATINI KUMARTAŞLI'DAN TESLİM ALDI

Türkiye Harp Malül Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. 


Bölücü Terör Örgütü Mensubu Teröristler ile Mücadele Esnasında Mayın Patlaması Sonucu Yaralanan ve Malül Gazi Olan Malül Gazi P.Söz.Er Murat Çetinkaya Kardeşimize Derneğimiz Madalyası ve Beratını Takdim Etti dedi.