Özgür Kavak'ın Ankara temaslarında ilk görüşme Bakan Göktaş ile gerçekleşti

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, Ankara'daki temaslarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret ederek başladı. Görüşmede Afyonkarahisar'daki çalışmalar ve kente yönelik yatırımlar ele alındı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, Ankara programı kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile bir araya geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda gerçekleşen görüşmede Afyonkarahisar’ın ihtiyaçları ile kentte yürütülen ve planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Afyonkarahisar’da saha çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Özgür Kavak, Ankara’daki temaslarında da kentle ilgili başlıkları gündeme taşıdı. Kavak’ın başkentteki ilk ziyaret noktası, aynı zamanda Afyonkarahisarlı olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş oldu.

Görüşmede Afyonkarahisar gündemi ele alındı

Bakanlık binasında gerçekleştirilen görüşmede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Afyonkarahisar’a yönelik çalışmaları ile kentte devam eden yatırımlar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede Afyonkarahisar’ın ihtiyaçları ve vatandaşlara yönelik hizmetler kapsamında yürütülen çalışmaların yanı sıra, kentle ilgili farklı başlıklar üzerinde de istişare yapıldı.

Ziyaretin ardından Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu. Göktaş, Afyonkarahisar için bakanlık bünyesinde sürdürülen çalışmaların ele alındığını belirterek, hemşehrilerine selam gönderdi.

Bakan Göktaş’tan Kavak’a başarı mesajı

Bakan Göktaş, paylaşımında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak ile Bakanlıkta görüştüğünü belirtti. Afyonkarahisar için yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini aktaran Göktaş, Kavak’a yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Göktaş ayrıca Afyonkarahisar’ın kendisi açısından memleket olduğunu vurgulayarak, kentteki çalışmalara ilişkin değerlendirmelerin görüşmenin önemli başlıklarından biri olduğunu ifade etti.

Kavak’tan Bakan Göktaş’a teşekkür

Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak ise Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a kabulü ve ilgisi dolayısıyla teşekkür etti.

Kavak, Afyonkarahisar için Bakan Göktaş ile birlikte çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, kent adına yürütülen çalışmalarda iş birliği ve koordinasyonun devam edeceği mesajını verdi.

Ankara temasları kapsamında gerçekleştirilen görüşme, Afyonkarahisar’ın merkezi yönetim nezdindeki ihtiyaçları ve yatırımlarına ilişkin temasların başlıklarından biri olarak kayıtlara geçti.