Özge Avcu'nun Yeni Kitabı Akrep Hükümleri

TAKİP ET

Yazar, Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı, Aile ve İlişki Koçu, Yaşam ve Motivasyon Koçu, NLP (Bilinçaltı Programlama) Master Uygulayıcı, Özge Avcu'nun yeni eseri AKREP HÜKÜMLERİ kitabı Online satış sitelerinde  okurlarına sunulmuştur...

Zodiac ve burçlar kuşağının adı çıkan ve en çok korkulan erkek ve kadınları... Aslan ormanın Kral'ı ise burçlar aleminin Kral ve Kraliçe'leri Akrep burçlarıdır.

Hem sevilen bir o kadar da korkulan Akrep burçlarının; gizli sırları, karanlık yönleri, aydınlık tarafları ve dünyada yaşarken kendi içinde var olan ayrı dünyaları, görünen ve görünmeyenleri, derinleri ve ruhsal dünyaları, herkesten farklı yapıları, doğuştan asillikleri, kötülüklere savaşları, düştüğünde ve her defasında sıfırdan başlamaları, kendi karanlıklarına rağmen çevresine ve insanlara aydınlık sunan, tarotta ölümün ve yeniden doğuşu temsil eden, hayatta ve insanlara karşı sınırları olan, kalitenin ve asilliğin vücut bulmuş hali Akrep burçları... Diğer burç kitaplarından farklı hazırlanmıştır.
Eser sahibi Özge Avcu'nun konulara özel hazırladığı karakalem çalışmaları görsel şov sunarken, sizi Akrep burcunun dünyasına götürecek.

Akrep burcu kadını ve erkeğ isen; NLP (Bilinçaltı Programlama) ve EFT (Duygusal Özgürlük) teknikleriyle  güçlü ve zayıf yönlerinize dair hazırlanan Bilinçaltı telkin sözleriyle hissettiğiniz her duyguyu kontrol altına  alabileceksiniz.

Akrep burcu kadını ve erkeği ile evliyseniz; kişiliklerini, bakış açılarını, aile ve ikili ilişkiler de neler istediğini anlayıp, sınırlarına saygı duyduğunuzda size neler sunduğunu göreceksiniz.

Akrep burcu çocuğunuz varsa; çocukluk dönemleri, ergenlik dönemleri ve yetişkinlik dönemlerinde neler yapmanız gerektiğini şimdiden öğrenebilirsiniz. 

Derin bir nefes al ve AKREP HÜKÜMLERİ kitabını okumaya başlamadan bütün önyargılarını bir kenara bırak. Akrep Hükümleri kitabı online satışlarda ve okurlarına sunulmuştur. Eser sahibi Özge Avcu'nun dediği gibi; Gör... Oku... Anla...

Özge Avcu Özge Avcu un Yeni Kitabı Akrep Hükümleri