ÖZEL BAHÇEŞEHİR UĞUR OKULLARI ÖĞRETMENLERİNDEN AEV'E SMS DESTEĞİ

TAKİP ET

Özel Bahçeşehir Uğur Okulları Kurucu Müdürü Abdullah Taş, Kurucu Biyoloji Öğretmeni Reyhan Tütüncü ve öğretmenler, Afyon Eğitim Vakfı'nın kısa mesaj ile bağış kampanyasına destek verdi.

2018-2019 Öğrenim yılının son günü karneler dağıtıldıktan sonra Özel Bahçeşehir Uğur Okulları eğitimcileri öğrenci yetiştirmekle beraber maddi imkanları kısıtlı üniversitede okuyan öğrencilere maddi destekte bulundular.

 

EĞİTİM İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ

Eğitim ülkemiz için son derece önemli olduğunu belirten Özel Bahçeşehir Uğur Okulları Kurucu Müdürü Taş. İlimizdeki eğitim seviyesi ve başarı oranını yükseltmek için çaba harcadıklarını, bununla beraber Afyon Eğitim Vakfı’nın öğrencilere dolayısıyla eğitime verdiği desteğin sevindirici olduğunu ve kendilerinin de az da olsa maddi destekte bulunmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

ÖĞRETİM KURUMLARI İLE BERABERİZ

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ise Özel Bahçeşehir Uğur Okulları öğretmenlerine teşekkür etti. Diker, “Okullarımızın başarıları bizi gururlandırıyor. Karne günü ve üniversite sınavının arifesinde  Afyon Eğitim Vakfı’nın kısa mesajla bağış kampanyasına destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.