Orman yangınında şehit düşen Yaşar Cinbaş son yolculuğuna uğurlandı

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları esnasında şehit düşen orman işçisi Yaşar Cinbaş için Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Cinbaş'ın yakınları gözyaşı döktü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınına müdahale ederken hayatını kaybeden orman işçisi Yaşar Cinbaş, memleketi olan Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde son yolculuğuna dualarla uğurlandı.


Manisa'nın Kırkağaç ilçesinden dün törenle uğurlanan Cinbaş'ın cenazesi, gece saatlerinde toprağa verilmek üzere memleketi Çay ilçesine getirildi.

Çay Devlet Hastanesi morgundan alınan Cinbaş'ın naaşı, Çay ilçesi Bahçelievler Mahallesi Kırbaç Sokak'taki evine götürülerek burada helallik alındı.

Evin önüne gelmesi ile şehit Cinbaş'ın kız kardeşleri ve akrabaları ağıtlar yakarak gözyaşı döktü

Yaşar Cinbaş'ın cenazesi, helallik alındıktan sonra Çay Asri Mezarlık önüne getirildi

Yaşar Cinbaş'ın hukuk fakültesinden yeni mezun olan ve stajyer avukatlık yapan 23 yaşındaki oğlu Mahmut Cinbaş, cenaze törenine, avukatlık cübbesiyle katıldı.

Cinbaş'ın cenazesi, törenin ardından Çay Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Şehit Yaşar Cinbaş'ın ailesi ve yakınları ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizlerde Afyon Kent Haber olarak hemşehrimiz merhum Yaşar Cinbaş'a Allah'tan rahmet geride kalan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Haber : Afyon Kent Haber






yaşar cinbaş yaşar cinbaş nereli yaşar cinbaş nasıl öldü yaşar cinbaşın son görüntüleri yaşar cinbaş afyon yaşar cinbaş cenaze töreni