Ömer Öztürk öğrenci yurdu kayıtlara başladı

TAKİP ET

İstanbul'un önde gelen öğrenci yurtları arasında yer alan Ömer Öztürk erkek öğrenci yurdu, merkezi konumu, hizmet kalitesi ve sağladığı sosyal ve kültürel aktiviteler ile ön plana çıkıyor.

İstanbul’un önde gelen öğrenci yurtları arasında yer alan Ömer Öztürk erkek öğrenci yurdu, merkezi konumu, hizmet kalitesi ve sağladığı sosyal ve kültürel aktiviteler ile ön plana çıkıyor. Kökleri Mttb’ye dayanan Fatih Gençlik Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Ömer Öztürk Öğrenci yurdu İstanbul erkek öğrenci yurtları arasında en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır.

Eğitim hayatı boyunca en önemli noktalardan birisi olan yurt seçimi de okul seçimi kadar eğitim hayatını etkileyerek geleceğimizi şekillendirmede önemli bir rol oynamaktadır. Ömer Öztürk öğrenci yurdu İstanbul özel yurtlar kategorisinde Günlük taze ev yemekleri, sıcak duş imkanı, sınırsız fiber interneti, depreme dayanıklı modern binası ve öğrencilere sağladığı burs olanakları ile öğrencilere hizmet veren Ömer Öztürk öğrenci yurdu modern binası ve marmaray’a yakın konumu ile şehin önde gelen öğrenci yurdu olmaktadır.

Erkek öğrenci yurdu

İstanbul’da bulunan merkezi konumu, Milli Türk Talebe birliği çatısı altındaki  Fatih Gençlik vakfı bünyesinde geniş imkanlar ve modern tesis ile hizmet veren Ömer Öztürk erkek öğrenci yurdu eğitim hayatı boyunca öğrencilerinin rahat ve konforunu sağlamak için kendini sürekli yenilemektedir.