Nevşehir'de Korkunç Trafik Kazasında Makbule Elkatmış Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Nevşehir'de meydana gelen üzücü bir trafik kazası, Makbule Elkatmış'ın hayatını kaybetmesine neden oldu. Kaza, Kayseri-Nevşehir kara yolu üzerinde Bozca köyü yakınlarında gerçekleşti. Detaylar haberimizde!

Nevşehir'de yaşanan acı bir trafik kazası, Makbule Elkatmış'ın yaşamını yitirmesine yol açtı. Olay, Kayseri-Nevşehir kara yolu üzerindeki Bozca köyü yol ayrımına yakın bir bölgede meydana geldi. Makbule Elkatmış (35), Kayseri istikametinden Nevşehir istikametine doğru seyir halindeyken kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil, aynı yönde ilerleyen bir TIR'a çarptıktan sonra takla attı. Ardından başka bir otomobile çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçtan savrulan Makbule Elkatmış'ın maalesef olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaza sonucu hayatını kaybeden Makbule Elkatmış'ın yakınları, olay yerinde büyük üzüntü yaşadı ve sinir krizi geçirdi. Kazanın etkisiyle Kayseri-Nevşehir kara yolu, Nevşehir istikametine tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detayları ortaya çıkarmak için çalışmalar devam ediyor.

nevşehir trafik kazası Makbule Elkatmış Makbule Elkatmış kaza