Netflix İzleme Etkinliği Nasıl Temizlenir?

TAKİP ET

Bu haberimizde dünyada ünlü netflix film izleme platformundaki en büyük problemlerden olan netflix izleme etkinliğini temizlemek mümkün mü bunun hakkında bilgi vermek istedik.

Sizler de benim gibi netflix'te beğenmediğiniz veya yarım bıraktığınız filmlerin netflix film izleme etkinliğinde durmasından oldukça rahatsızsanız bunun oldukça basit bir yöntemi var aslında ama sadece bunun için biraz neflix'i kurcalamanız gerekmektedir.

 
Netflix İzleme Etkinliği Nasıl Temizlenir?
Bazen netflix'de merak ettiğimiz ve seveceğimizi düşünerek heyecanla başladığımız filmler beklediğimiz gibi olmayabiliyor, ama neflix'in izleme etkinliğini gösterdiği “izlemeye devam et” kısmında yarım bırakılmış şekilde durmaya devam edebiliyor. Genellikle takıntıları olan insanları rahatsız eden bir görüntü kirliliği ve karışıklık meydana geliyor. Bir sürü yarım bırakılmış film arka arkada etkinlik listesinde duruyor. İnsan kendini ya izlemek zorunda hissediyor ya da gördükçe sinir harbi yaşıyor. Keşke şunun şurasında izleme etkinliğini temizleme tuşu olsa da bassam diye sinir harbi yaşadığımda çok oldu. Ama sonuç itibari ile biraz Netflix'i karıştırınca izleme etkinliğinden yarım kalan dizi ve filmleri silmenin bir yönteminin bulunduğunu fark ettim.
 
Netflix İzlemeye Devam Yazan Yerden Film Dizi Kaldırma
Öncelikle netflix hesabınıza girerek işe başlayabiliriz. Daha sonra aşağıda bulunan daha fazla yazan üç çizgi kısmına basıp hesap kısmını seçiyoruz. Hesap bilgilerimizin bulunduğu kısmın altından profil ve ebeveyn kontrolleri yazan yerden hesabınızı seçtikten sonra aşağıda sıralanan profil e postası, izleme kısıtlamaları, profil kilidi, puan gibi listeden izleme etkinliği kısmını seçiyoruz. İzleme etkinliği kısmında görüntüle kısmına bastıktan sonra hesabınızdan yaptığınız tüm izleme etkinlikleri alt alta listelenecektir. Daha sonra kaldırmak istediğiniz izleme etkinliklerinin yanındaki yuvarlık kutucuklara basıp şu yazıyı görmeniz yeterli olacaktır.

“24 saat içinde “seçilen film yada dizi ismi”netflix hizmetinde izlediğiniz içerikler arasından kaldırılacak. Ve içeriği yeniden oynatmadığınız takdirde bundan sonra size önerilerde bulunmak için kullanılmayacak. Daha fazlasını öğrenin”

Bu yazıyı gördüğünüz taktirde 24 saat içinde belirlediğiniz izleme etkinliği izlemeye devam edin yazan yerden kaldırılacaktır. Tertemiz netflix izleme etkinliğiniz oldu, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İyi seyirler dilerim :) Kaynak : Özgün Bilge