Nazilli'de Motosiklet Kazası: Öğretmen hayatını kaybetti

TAKİP ET

Aydın Nazilli'de trajik bir kaza sonucu, Nazilli Bahçeşehir Eğitim Kurumları kurucusu ve öğretmen Fatih Ertap (47), motosikleti ile park halindeki römorka çarptığı kazada hayatını kaybetti.

Öğretmen Fatih Ertap (47), Aydın'ın Nazilli ilçesinde motosikleti ile traktör römorkuna çarptığı kaza sonucu hayatını kaybetti. Kaza, sabaha karşı Yeşildere-İsabeyli mahalleleri arasındaki yolda meydana geldi. Fatih Ertap'ın 09 FE 232 plakalı motosikleti ile Nazilli'deki evine doğru yola çıkarken, henüz bilinmeyen bir nedenle park halindeki bir römorka çarparak ağır yaralandı.

Kazayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Ertap'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ertap'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Öğretmen Fatih Ertap'ın ölüm haberi, yakınları ve Nazilli halkını derin bir üzüntüye boğdu. Uzun yıllar Nazilli'de Bahçeşehir özel eğitim kurumlarından kurucu müdür olarak görev yapan Ertap, ilçede sevilen bir eğitimci olarak biliniyordu.

Nazilli Motosiklet Kazası Fatih Ertap trafik kazası Nazilli Haber Fatih Ertap motosiklet kazası