Nalan Ceylan, Trafik Kazasında hayatını kaybetti

TAKİP ET

Antalya Döşemealtı Halk Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan güleryüzlü 48 yaşındaki memur Nalan Ceylan trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Döşemealtı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Nalan Ceylan, Antalya’daki evinden Döşemealtı’ndaki Halk Eğitim Müdürlüğündeki işine gitmek için yola çıktı. Nalan Ceylan, işlek bir bulvar üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışırken R.A.'nın kullandığı 15 ED 212 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Çevredeki batandaşların olay yerine sağlık ekiplerini çağırması ile Ceylan ambulans ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ceylan hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayata tutunamadıç 

İki kız evlat sahibi olan Nalan Ceylan’ın ölüm haberi, Döşmealtı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde büyük bir üzüntü yarattı. 

DÖŞEMEALTI HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ  TAZİYE MESAJI YAYIMLADI 
Döşemealtı Halk Eğitimimizin güler yüzlü memuru Nalan Ceylan ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmemizin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Her şeye rağmen gülen yüzü ve hayata bağlılığı ile anacağız ifadeleçrine yer verildi