Mustafa Çöl, Gece-gündüz çaba sarf etmekteyiz

TAKİP ET

Çin'de başlayarak bütün dünyayı etkisi altına alan ;

Çin’de başlayarak bütün dünyayı etkisi altına alan Covid 19 (Corona) virüsü ile ülkemizde başlayan mücadele için hükümetimizin almış olduğu önlemler kapsamında, 65 yaş üstü halkımızın sokağa çıkmaları yasaklanmış bu bağlamda ilgili kurum ve kuruluşlarına büyük bir görev düşmüştür.

Bu vesile ile Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda Sandıklı Belediyesi olarak kurmuş olduğumuz ekiplerimizle 65 yaş üstü bütün halkımızın her an yanında olarak bütün gereksinimlerini gidermek için gece-gündüz çaba sarf etmekteyiz.

Zabıta Müdürlüğümüz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı ekipler beraber organize olmakta, Sandıklı Belediyesini arayan yurttaşlarımıza hemen dönüş yapılarak evlerine gidilmekte; gıda, eczane, banka, fatura, kontör gibi ihtiyaçları liste yapılmak sureti ile çalışanlarımız tarafından yerine getirilerek, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları temin edilmektedir.

Sandıklı Belediyesinin 0 272 512 69 46 numaralı telefonunu arayarak bilgilerini not ettiren yurttaşlarımıza hemen dönüş yapılmakta, Sandıklı Belediyesi’ni arayamayan vatandaşlarımız ise ilgili mahalle muhtarlarına müracaat yaparak muhtarlık kanalı ile Belediyemize müracat etmeleri gerekiyor.