Mustafa Çöl, Ak Parti yıldönümü mesajı yayınladı

TAKİP ET

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 14 Ağustos 2001 senesinde kurulmuş olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) kuruluş yıldönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 14 Ağustos 2001 senesinde kurulmuş olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kuruluş yıldönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi. “14 Ağustos 2001 senesinde “Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek milletimizin büyük teveccühünü alarak kurulmuş olan partimiz, 19 senedir yurttaşlarımıza hizmetkâr olmayı devam ettirmektedir.

Vatanımızın, milletimizin ve bütün coğrafyanın umudu olan partimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde kuvvetli kadroları ile girdiği her seçimden başarı ile çıkarak, ülkemizi tüm dünya devletlerinin gıpta ile baktığı bir duruma getirmiştir.

Bizleri bu günlere getiren sabır, inanç, azmin ve milletimizin bize vermiş olduğu sorumluluktur. Partimizin 19. Yaşının temasını oluşturan “Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında” söylemini ilerleyen zaman dilimlerinde artırarak sürdürmek tek amacımızdır.

Ben bu vesile ile milletin bağrından çıkan AK Parti sevdamızın kuruluşunun 19.Yıl dönümünü en içten ve kalbi duygularımızla kutluyor, başta Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bugüne dek görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşerilerime sevgi saygı ve sonsuz teşekkür ederim ediyor, ebediyete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum” dedi.