Mustafa Çöl, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı yayımladı

TAKİP ET

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

3 Aralık günü engelli vatandaşlarımıza yönelik toplumsal farkındalığın yükselmesi yönünden mühim bir tarih olduğuna ilgi çeken Başkan Mustafa Çöl mesajında; “Engelli olmak, sadece engeli olan kişilerin ya da ailelerinin içersinde olduğu bir problem değil, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve bütün kişilerin ortak çabasını gerektiren bir konudur.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli kardeşlerimizi manaya ve onlar amacıyla farkındalık yaratma noktasında mühim bir gün. Toplum olarak şuurlu hareket ettiğimiz takdirde engelli hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırabiliriz. Bu hepimizin görevlerinden biridir. Herhangi bir engelin olması hayatın dışında olmayı gerektirmez.

Bizler her vakit engelli kardeşlerimizin yanısıra olmaya, onların dertlerine deva olmaya çalışıyoruz. Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerinin hak ettikleri yerde olmaları kuşkusuz bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir.

Bu vesileyle bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, kendileri ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” dedi