Murat Şenpınar hayatını kaybetti !

TAKİP ET

Müzik camiasının bilinen isimlerinden Bestekar Bayram Şenpınar'ın oğlu, Müzisyen Murat Şenpınar hayatını kaybetti

Bestekar sanatçı Bayram Şenpınar'ın oğlu, müzisyen Murat Şenpınar cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Bursa'da 2007 yılında birlikte yaşadığı hamile sevgilisini 46 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırılan müzisyen Murat Şenpınar, Ordu Cezaevi'nde hayatını kaybetti. Şenpınar'ın kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı öğrenildi. 

MURAT ŞENPINAR KİMDİR ? 
Murat Şenpınar 12.09.1978 yılında Bursa'da doğdu. Müzik Piyasasında ilk olarak "Vay Benim Gülüm; Sensiz İki Gün; Yalan Sevgiler;Hakketmedim" gibi eserleri ile Murat ŞENPINAR 'ın müzik piyasasında duyulmasını sağlamıştır.



2000 yılında ilk albümü olan "Ben Geldim"i piyasaya süren Murat Şenpınar bu albümle fazlasıyla görmüştür.  Hükümlülük zamanı devam ederken çıkarmış olduğu "Susmayın Dağlar" adlı albümle 2008 'de yeniden hayranlarınla birlikte olmuş ve bu albümde büyük bir yorumcu olan Afyon'lu Sevgi Soylu ile yapmış olduğu düetlerle yeniden müzik piyasasına ben geldim demişti.

murat şenpınar hayatını kaybetti