Müjdat Kayayerli, Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Merkez'de seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Müjdat Kayayerli, esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçmenlerin nabzını tuttu. Afyon Kent Haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan Kayayerli, adaylık sürecini ve projelerini anlattı.

Kayayerli, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'daki esnafı ziyaret ettiğini ve onların talep ve önerilerini dinlediğini belirtti. Aday adaylığı sürecinde İYİ Parti'nin kendisine verdiği desteğin kendisini motive ettiğini ve halka hizmet etme yolunda çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Projelerinden de bahseden Kayayerli, özellikle gençlerin istihdamı ve tarım, kayvancılık gibi sektörlerinin geliştirilmesi için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, turizm sektörünün de önemine vurgu yaparak, Afyonkarahisar'ın turizm potansiyelini en iyi şekilde kullanmak için çalışacaklarını söyledi.

Kayayerli, son olarak, halkın teveccühüyle seçilmesi halinde halkın sorunlarına kulak vereceğini ve çözüm odaklı çalışmalar yapacağını vurgulayarak seçmenlere teşekkür etti.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam eden Kayayerli, halkın desteğini kazanmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

AFYON ŞEHİR GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar'ın yerel gazetelerinden Şehir Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Hakan Dilek, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Müjdat Kayayerli'yi ağırladı. Ziyarette Kayayerli, seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken, Dilek ise Afyonkarahisar'ın güncel sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kayayerli, ziyarette yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'a hizmet etmek için İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüğünü belirtti. Dilek ise Afyonkarahisar'ın sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, aday adayı Kayayerli'ye başarılar diledi.

Ziyarette ayrıca, Afyonkarahisar'ın kültür, sanat ve turizm alanındaki potansiyelinin değerlendirilmesi, kent ekonomisinin güçlendirilmesi ve istihdamın artırılması konuları da ele alındı. Kayayerli, İYİ Parti olarak bu konularda çalışmalar yaptıklarını ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Ziyaret, samimi ve olumlu bir atmosferde gerçekleşirken, Dilek ve Kayayerli'nin fikir alışverişinin devam edeceği belirtildi.

Müjdat Kayayerli İyi Parti adaylık süreci Afyon haber milletvekili aday adayı