Muhammet Mısırlıoğlu'ndan birlik ve beraberlik mesajı

TAKİP ET

Dün gerçekleşen Afyonkarahisar İyi Parti İl Kongresinde İl Başkanlıgına seçilen Muhammet Mısırlıoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi

Dün gerçekleşen Afyonkarahisar İyi Parti İl Kongresinde İl Başkanlıgına seçilen Muhammet Mısırlıoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi 

Muhammet Mısırlıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi : 


Bismillahirrahmanirrahim

Değerli dava arkadaşlarım şükürler olsun kongremizi kazasız belasız kavgasız gürültüsüz bir şekilde tamamladık. Üç aday yarıştığımız kongremizde kaybedenimiz olmadı partimiz kazandı , birlik beraberlik kardeşliğimiz kazandı. Biz büyük bir aileyiz.

Türk töresinin geleneklerine uygun bir seçim oldu, bizler İYİ niyetle çıktığımız bu kutlu yola hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun dedik. çok şükür kibirlenmek ve asilik tarzımız değil. islam ahlakına ve Türk töresine uygun bir yönetim anlayışı tevazu ve hoşgörüden taviz vermeyeceğim, ben değil biz anlayışını hakim kılacağım. Çoğulcu bir anlayışla tüm dava arkadaşlarımızla töremiz gereği istişareyi esas alarak yönetim tarzını uygulayacağım. Benim olsun küçük olsun değil bizim olsun mantığı ile büyük olsun hepimizin olsun diyen anlayışı kesinlikle yönetim anlayışımıza oturtacağız .

Bu duygu ve düşüncelerimi siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşırken seçimde yarışan her iki ağabeyime kongremize değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim , Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. Bu kongre sürecinde ilçe ziyaretlerim esnasında görüştüğüm görüşemediğim dava arkadaşlarıma kongremize ve partimize verdikleri büyük destek için sonsuz teşekkürler İYİ ki varsınız benim büyük koca yürekli ailem hepiniz benim için çok kıymetlisiniz. Söz verdiğim gibi koltukda oturan bir il başkanı olmayacağım hep sahada sizlerle birlikte Afyonkarahisarımızı merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerimizi arşınlayacağım .
İnşallah ilk seçimde iktidar olacağız sözünün gereğini yapmak üzere mazbatamızı zannedersem Perşembe günü alıcağız, sonrasında il yönetim kurulu görev dağılımını yaparak ilçelerimizi sorunlarını dinlemek ve teşekkür etmek için ziyarete çıkacağım.

Rabbim bana inanıp güvenen değerli dava arkadaşlarıma ve büyük Türk milletine mahcup etmesin inşallah herşey çok İYİ olacak. Afyonkarahisar ve tüm ilçeleri çok daha İYİ olacak .

Hayırlı ve uğurlu olsun....

Saygı ve selamlarımı sunuyorum... Allah’a emanet olun