Muğla'dan Afyonkarahisar'a Giden Araç Denizli'de Kaza Yaptı:3 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde son dakika olarak bildirilen korkunç bir kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan korkunç bir trafik kazası sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Kazada karışan 7 araç, olay yerinde büyük bir facianın eşiğine gelmesine neden oldu.

Kaza, Muğla'dan Afyonkarahisar'a gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 03 BH 555 plakalı bir turizm firmasına ait otobüsün, Pamukkale'nin Cankurtaran Mahallesi'nde bir minibüs ve hafif ticari bir araca çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak yan yattı.

Kazayı görenler hemen 112 Acil Hattı'na haber verdi ve olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otobüsün içinde sıkışan bazı yaralıları kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti.

Maalesef, kazada 20 ADG 289 plakalı hafif ticari araçtaki 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle otoyolda uzun bir trafik kuyruğu oluştu ve polis ekipleri çevre güvenliğini sağlama çalışmalarına devam ediyor. Kazanın ayrıntılı nedeni hakkında soruşturma başlatıldı