Muğla'da Arkadaşlar Arasında Silahlı ve Satırlı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Muğla Belediye Yat Limanı Bölgesinde Gece Saatlerinde Meydana Gelen Olayda İki Kişi Yaralandı

Muğla'da Arkadaşlar Arasında Çıkan Sözlü Tartışma Silahlı ve Satırlı Kavgaya Dönüştü

Muğla Haber: Muğla Belediye Yat Limanı bölgesinde gece saatlerinde arkadaşlar arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede silahlı ve satırlı kavgaya dönüştü. Kavgada M.A.'nın (40) silahından çıkan kurşunların hedefi olan 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından aynı silahı kendi başına dayayarak tetiği çeken M.A. da olay yerinde hayatını kaybetti.

Alkollü oldukları iddia edilen 5 kişilik arkadaş grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavgada M.A., yanında bulundurduğu silahla çevreye 6 el ateş açtı. Maalesef, M.A.'nın silahından çıkan kurşunların hedefi olan 2 kişi de yaralandı.

Durumu duyan vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek sağlık ve polis ekiplerinin bölgeye sevk edilmesini sağladı. Ancak sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında M.A. ve T.T.'nin hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Yaralanan İ.Ö. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alırken, hayatlarını kaybeden şahısların cansız bedenleri olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.