Müge'de aranan Afyon'lu kadın ölü bulundu

TAKİP ET

Aranan kadın ölü bulundu! Cinayet zanlısı itiraf etti

Afyonkarahisar’ın Kanlıca Mahallesi'nde ikamet eden Dursiye Sağlam isimli kadın (40), çalıştığı iş yerinden 11 Şubat 2020 gecesi saat 24.00'te ayrıldı. Dursiye Sağlam’dan hiçbir haber alamayan yakınları polise başvururken , kaybolmadan bir hafta geçmesi üzerine kendisinden haber alınamayınca, kayıp kadının kızı Müge Anlı’ya başvurdu.

Bir haftadır kayıp olarak aranan Dursiye Sağlam'ın cesedi, Afyon-Konya Karayolu’nda bulundu. Dursiye Sağlam'ın katili olduğu iddia edilen Ahmet C. olayı araştıran Müge Anlı'nın programına katılarak "Dursiye Hanım, benim ablam. Aramızda abi-kardeş ilişkisinden başka bir şey yok" dedi.

 

Programda, Dursiye Sağlam'ın gece iş çıkışı ailesi ile olan sorunundan dolayı konuştuğu Ahmet C. isimli kişiye ulaşıldı. Canlı yayına bağlanan Ahmet C., Müge Anlı’ya; "Dursiye Hanım, benim ablam. Aramızda abi-kardeş ilişkisinden başka bir şey yok." dedi.

 

İddialara göre, yıllarca konuştuğu Sağlam'a abla diye hitap eden Ahmet C.'nin şüpheli davranışlarından dolayı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından sorguya çekildiği esnada her şeyi itiraf ettiği öğrenildi.

 

Diğer yandan, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, evli ve 2 çocuk annesi Dursiye Sağlam’ı Afyonkarahisar’a yakın mesafede bulunan Sülümenli kasabası civarında ölü buldu. Ahmet . isimli şüphel'nin  Dursiye Sağlam'ı öldürdükten sonra yakmaya çalıştığı da öğrenildi.

 

KANLICA MAHELLESİNDE BULUNAN EV SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Üzücü cinayet sonrası 2 çocuk annesi Dursiye Sağlam’ın Kanlıca Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katındaki evi sessizliğe büründü.