Müge Anlı, Afyonkarahisarlı kayıp kadını arıyor!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde aniden ortadan kaybolan 78 yaşındaki kadını Müge Anlı Tatlı Sert programında arıyor

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde aniden ortadan kaybolan 78 yaşındaki Döndü Boztepe’yi günlerdir arama çalışmaları devam ediyor.

Bayat ilçesine bağlı Çukurkuyu köyünde ikamet eden Döndü Boztepe’nin, evden ayrıldıktan sonra bir daha evine dönmediği öğrenildi.

Yakınları Döndü Boztepe için Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında  bulundu. Arama çalışmaları devam ederken Boztepe'nin yakınları Müge Anlı'ya başvurdu. 

MÜGE ANLI ATV'DE DÖNDÜ BOZTEPE'Yİ ARIYOR

Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında 1 aydır kayıp olan Dündü Boztepe konusu işlenmeye başladı. 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Döndü Boztepe'nin oğlu Uğur Boztepe annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi ve komşusu Mehmet Tunç'tan şüphelendiğini söyledi.

Döndü Boztepe'nin diğer oğlu Erdal Öztepe'de canlı yayında kameralara annesinin kaçırıldığını düşünüyor. Annem tek başına kaybolacak bir insan değil, hastalığı yok, annem birşeyemi şahit oldu. Bilmiyoruz dedi. 

Odunlarını izinsiz almış

İddiaara göre; komşusu Mehmet Tunç ile kayıp Döndü Boztepe arasında izinsiz odun alma yüzünden bir kaç defa tartışma yaşandığı öğrenildi. Döndü Boztepe'yi kaçırdığı söylenen komşusu Mehmet Tunç ise canlı yayında kayıp kadının nereye gittiğini bilmiyorum dedi.

Haber: Afyon Kent Haber

Döndü Boztepe Döndü Boztepe Afyon bayat kayıp Döndü Boztepe Afyon Haber