MoteFest Afyon'da Mithat Körler ve Retrobüs rüzgarı esti!

TAKİP ET

Müzik dünyasına verdikleri pozitif enerjiyle kısa zamanda isminden bahsettiren Retrobüs grubu ve unutulmaz duygusal aşk şarkılarıyla zihnimize kazınan Mithat Körler Afyon MotoFest sahnesinde konser verdi.

Afyon Motofest 2021'de sevenleriyle buluşan Mithat Körler ve Retrobüs grubu unutulmaz bir akşam yaşattı.



MotoFest konser alanında düzenlenen etkinliğe binlerce kişi katıldı. Türkiye’nin sevilen sesi Mithat Körler konser verdi. Sahnede birbirinden güzel ve sevilen şarkıları seslendiren Körler, konser alanını dolduran Afyonkarahisar'lılara unutulmaz bir akşam yaşattı.



Başkan Mehmet Zeybek, Afyon MotoFest'de bu kez de sevilen sanatçı Mithat Körler'i ağırladık. Unutulmaz eserleriyle tüm kesimlerin gönlünde taht kuran Sanatçı Mithat Körler ile bir süre sohbet ettik. Kendisini şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk ifadelerini kullandı



AFYON'DA RETROBÜS GRUBU RÜZGARI ESTİ
Müzik dünyasına verdikleri pozitif enerjiyle kısa zamanda isminden bahsettiren Retrobüs grubu muhteşem performanslara imza attı. 



Vokalde Fırat Şahverdi, gitarda Kaan Şeker, bas gitarda Aksel Belibağlı ve davulda Kaan Alptekin’in yer aldığı Retrobüs, nostaljik tarzları ve şarkılarıyla gençleri adeta  geçmişe götürdü. Retrobüs’ün hem duygusal, hem de birbirinden eğlenceli parçalarını dinleyen  vatandaşlar konserin tadını doyasıya çıkardı. Retrobüs, konser alanından alkışlarla uğurlandı.



Haber: Afyon Kent Haber

mithat körler mithat körler şarkıları motofest afyon mithat korler konser afyon retrobüs