Mood Ödülleri hem Ankara'da hemde İstanbul'da düzenlenecek

TAKİP ET

Ünlü Mood Ödülleri, bu yıl hem Ankara'da hem İstanbul'da düzenlenecek. Her yıl zirvedeki yerini koruyan bu ödüller için halk oylaması başlıyor. Ayrıca, jüri üyeleri ve düzenleme komitesi açıklandı. Detaylar haberimizde!

Mood Ödülleri, her yıl olduğu gibi büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu yıl, ödüller hem Ankara'da hem de İstanbul'da düzenlenecek, sanat dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek.

Mood Ödülleri'nde kazananları belirleme süreci, halk oylaması ile başlıyor. Önümüzdeki hafta, Mood Ödülleri web sitesi üzerinden halk oylamasına katılma şansı sunacak.

Bu yılki jüri üyeleri de açıklandı. Burak Hakkı, Dr. Ender Saraç, Hakkı Ergök, Bedia Teymur, Güvenç Kurtar, Selma Şentürk, Suat Yancı, Ahmet Bircan, Çağlar Tavşanoğlu, Begüm Gürel ve İbrahim Göğem, kazananları belirlemek için jürinin başında yer alacaklar.

Düzenleme Komitesi ise Sıla Uysal, Gülşah Güneş Ulusoy, Cihangir Ulusoy, Ahmetkadir Alparslan, Burak Torun, Nihal Coşkun, Muammer Aydın, Fadıl Coşkun gibi isimlerden oluşuyor. Bu ekip, etkinliğin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacak.

Mood Ödülleri Jüri Komite Başkanı Burak Akan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri bu ödüllerin bu yıl hem Ankara'da hem İstanbul'da gerçekleşeceğini belirtti. Jüri oylarının yanı sıra, halk oylamasında kazanan sanatçılar da ödüllerine kavuşacaklarını vurgulayan Akan, bu yıl da emek katan ve değer katan herkesin ödül kazanacağına inandığını söyledi. Mood Ödülleri, her yıl olduğu gibi sanat dünyasının parlayan yıldızlarına uğur getirmeye devam edecek