Mısri Mahallesi'nde hayata geçecek proje değerlendirildi

TAKİP ET

Ankara'ya giden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü ile bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’in de katılmış olduğu toplantıda Mısri Mahallesi’nde hayata geçecek 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesinde gelinen aşama görüşüldü.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, vatandaşlarımızın kafasında oluşan belirsizlikleri ve soru işaretlerini ortadan kaldırma adına önümüzdeki hafta Mısri Mahallesi’ndeki mülk sahiplerinin katılımı ile bir toplantı düzenleyeceklerini açıkladı.

30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 11:00’de Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantıya Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen’in beraberinde Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ilk sırada olmak üzere TOKİ yetkilileri ve ilgili daire müdürlerinin katılacağını dile getiren Başkan Zeybek; bu toplantıda verilecek bilgilerin birinci ağızdan halkımıza aktarılacağını, kulaktan dolma bilgilere rağbet edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Zeybek;  Mısri Mahallesi’ndeki tüm mülk sahiplerini, 30 Aralık Çarşamba günü saat 11:00 AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantıya davet etti.