Minik Ellerden 23 Nisan Coşkusu: Hem Okulda Hem AVM'de Unutulmaz Performans!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bir ilkokul sınıfı, 23 Nisan'ı hem okulda hem alışveriş merkezinde kutlayarak bayramı tüm şehre taşıdı. Sahne onların, alkış herkesindi.

Afyonkarahisar Kazım Özer İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutulmaz bir şölene dönüştürdü. Coşku okul duvarlarını aşarak alışveriş merkezine taşındı.

Etkinlikler ilk olarak okul bahçesinde başladı. Org eşliğinde mini bir konser veren öğrenciler, “Bugün 23 Nisan”, “Hayat Sevince Güzel”, “Atatürk Çocukları”, “Ateş Böceği”, “Parla” ve “Bahçe Duvarından Aştım” gibi şarkıları başarıyla seslendirdi. Sadece söylemekle kalmayıp enstrümanlarıyla da eşlik eden çocuklar, izleyenlere hem duygusal hem gururlu anlar yaşattı.

Müzik dinletisinin ardından sıra dansa geldi. “Bahçe Duvarından Aştım” türküsüyle sergilenen Ankara yöresi halk oyunu gösterisi, uyumlu figürleri ve enerjik adımlarıyla büyük beğeni topladı. Gösteri boyunca çocuklar kadar izleyenler de eğlendi.

23 Nisan Gösterisi AVM’de Devam Etti

Kutlamalar bununla sınırlı kalmadı. 3-A sınıfı, ikinci sahnesini Park Afyon AVM’de aldı. Kentin en kalabalık noktalarından birinde sahneye çıkan öğrenciler, aynı performansı burada da sergileyerek büyük ilgi gördü. AVM ziyaretçileri, çocukların disiplini, sahne uyumu ve enerjisinden fazlasıyla etkilendi.

Hem okulda hem halkın içinde bayramı doyasıya yaşayan minikler, izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Bu özel günde gösterdikleri performansla herkesin takdirini kazandılar.

GÖSTERİ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİR, AYRICA INSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP EDEREK GELİŞMELERDEN HABERDAR OLABİLİRSİNİZ. 


Kazım Özer ilkokulu 3-A Sınıfı'ndan Hem Okulda Hem AVM'de 23 Nisan Coşkusu!



Afyonkarahisar 23 Nisan Kazım Özer İlkokulu çocuk bayramı halk oyunları halk oyunları