Türkiye'de 73 Milletvekili Kaydını Tamamladı: İşte Yeni Görevliler!

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, CHP Ankara Milletvekili İdris Şahin ve diğer 71 milletvekili, Meclis kayıtlarını tamamladı. Yapılan kayıtlar sırasında duygusal anlar yaşanırken, rozet takma törenleri de renkli görüntülere sahne oldu.

Ali Yüksel'e Rozet Kızından, Bekin'e Ablasından

Ali Yüksel'e rozetini kızı Şeymanur Yüksel Menekşe takarken, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin'e rozetini ablası Mutia Uran taktı. Bekin'in eşi Müberra Bekin de bu anlamlı günde yanında yer aldı.

İdris Şahin'e Rozet İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı'ndan

CHP Ankara Milletvekili İdris Şahin'in kayıt işlemleri sonrasında, rozeti İstiklal Madalyalılar Derneği Genel Başkanı Torun Mengüloğlu taktı. Mengüloğlu, Şahin'e yeni görevinde başarılar diledi.

Ailecek Kayıt Yaptıran Milletvekilleri

CHP Samsun Milletvekili Mehmet Karaman'a kayıt sırasında kızı Esra Erbaş, torunları Hüdanur, Muhammed Akif ve İbrahim Talha eşlik etti. Bu anlamlı anları bir arada yaşayan aile, Meclis'e renk kattı.

Toplam 73 Milletvekili Kayıt Yaptırdı

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Salih Uzun ve diğer milletvekilleriyle birlikte toplam 73 milletvekili kayıtlarını tamamladı. Bu sayede Meclis, yeni döneme hazır hale geldi.