Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den Basın Açıklamaları!

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar Valiliği ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın merkez ve ilçelerde yapmış olduğu bayramlaşma merasimi , Basın Bayramı ve Yörük şöleni ile ilgili yazılı basın açıklaması yayımladı.

Yurdunuseven mesajında;
Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, manevi duyguları daha derinden hissettiğimiz mübarek bir bayramı daha milletimizle beraber geride bıraktık. Bayramlar her zaman bizim için bir çok güzelliğe vesile oldu. Yine bu bayramda Afyonkarahisar Valiliğimizin düzenlediği resmi bayramlaşma töreninde il protokolümüzle bayramlaştık. Bayram seyran demeden 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışan emniyet ve jandarma teşkilatımızla bayramlaştık. Şuhut, Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Sandıklı, Hocalar, Kızılören, Sinanpaşa, Çay, Sultandağı, Bolvadin, Çobanlar, Emirdağ ve Bayat'ta vatandaşlarımızla bir aradaydık. Bayram sevincini birlik ve beraberlik içinde yaşadık. Hamdolsun milletimizin gösterdiği büyük teveccüh bizleri ayrıca çok mutlu etti.

İyi Günde de Kötü Günde de Beraberiz
"Biz bu bu memleketin taşına, toprağına, havasına, suyuna, biz bu millete aşığız. Bu millet sevdasıyla yola çıkarken yolun zorluğunu biliyorduk.Ancak bu bayramda bir kez daha yaşayarak gördüğümüz üzere milletimizin bu birliği beraberliği ve özüne olan bağlılığı bizi her zaman daha güçlü kıldı. Oynanan her oyuna ve tuzağa bu birlikle omuz omuza cevap verdik, yine vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bayram sevincini bizle paylaşan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum."dedi.

Yörük Şöleni'ne katıldı
İbrahim Yurdunuseven Olukpınar ve Çatağıl muhtarlıklarının düzenlemiş olduğu Yörük Şöleni'ne katıldı. Yurdunuseven mesajında;

Malazgirt Zaferi ile Anadolu topraklarında başlayan medeniyet yolculuğumuz 3 kıta 7 iklime adaletle hükmeden bir tarihe sahip oluşumuz bizler için bir gurur ve iftihar vesilesidir. Büyük Serdar Ertuğrul Gazi'nin yiğitliği ile milletimizin bir olduğunda, beraber olduğunda, kardeş olduğunda neler başarabileceğinin en somut ve çarpıcı örneğidir. Aradan geçen asırlara rağmen biz ecdadımız ile aynı hedefler uğruna hiç durmadan çalışıyoruz. Osmanlı'nın kuruluşu ile İstanbul'un fethi arasında olan 1,5 asırlık zaman var iken şuan Cumhuriyetimizin kuruluşunun üzerinden yalnızca bir asır geçti. Ülkemizi trol medyayla kısır gündeme hapsetmek isteyenlere, yaptırım adı altında düşmanlık güdenlere rağmen hiç durmadan tarihimizden, ecdadımızdan aldığımız güçle çalımaya devam ediyoruz. Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye nasihat ederken söylediği gibi ''Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez. Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın! sözlerinin tarihi ve milli değerlerimizin ne denli önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bir çok farklı milletin bir arada yaşadığı ve adının Türk Milleti olduğu bu eşsiz topraklarda milletimin arasına fitne ve fesat sokmak isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle böyle güzel etkinliklerin düzenlenmesine vesile olan herkese teşekkür ediyor bir kez daha Ertuğrul Gazi’yi ve devletimizin daim kalmasında emeği geçen tüm ecdadı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum." dedi.

Basın Bayramı Kutlu Olsun 
Yurdunuseven Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlarla ilgili yazılı bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

En az bizler kadar milletimizin refahı, hak ve adalet için büyük özveriyle çalışan ve her programda beraber olduğumuz basın mensuplarımız ile bugün sadece Basın Bayramı nedeniyle bir aradaydık. Kuşkusuz basın demokratik bir toplumun vazgeçilemez unsurudur. Bu yıl Basın Bayramı'nda basın mensuplarımız ve aileleriyle Ayazini ve Emre Gölü'nde bir araya geldik.Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek hediyelerini takdim ettik. 7 Gün 24 saat aralıksız bizlerle beraber her olaya koşan ve en doğru için çalışan basın mensuplarımızın emeklerinin karşılığı hiç bir şekilde ödenemez.dedi.

Basın AK Parti ile Özgürleşti
Yakın tarihimizde bir çok acıyı derinden yaşayan milletimizin özüne ihanet etmeyerek şereflice mesleğini yapan tüm gazetecilere bugüne kadar düzenlenen suikastler ve çeşitli baskılar kuşkusuz milletin kaderine etki etmiştir. Bu milletin kendisinden doğan AK Parti yine bu milletin herşeyi hakkıyla bilmesi özgürce yaşaması uğruna her türlü fedakarlığı yapmıştır ve yapmaya hazırdır. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha basın mensuplarımızın gününü kutluyor hepsine mesleğinde başarılar diliyorum.dedi

ibrahim yurdunuseven ibrahim yurdunuseven avukat milletvekili ibrahim yurdunuseven basın açıklaması