Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun: Her zaman yanınızdayım

TAKİP ET

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı yöneticilerini Gazi Meclisinde ağırladı.

Milletvekili Olgun, seçimler öncesi sık sık ziyaret ettiği dernek yönetimi, şehit aileleri ve gazilerin istek ve taleplerini dinledi. Ziyaret sonrasında Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Milletvekili Olgun'a Teşekkür Belgesi takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek yönetimi ve gazilerle birlikte İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun'u Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti. Milletvekili Olgun, seçimler öncesi sık sık dernek yönetimi, şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek destek ve güç vermişti. Dernek Başkanı Kumartaşlı, Milletvekili Olgun'a Teşekkür Belgesi takdim ederek şehit aileleri ve gaziler adına teşekkürlerini iletti. Kumartaşlı, "Milletvekilimiz Sayın Hakan Şeref Olgun, seçimler öncesi bizi sık sık ziyaret ederek bize güç ve destek vermiştir. Şehit ailelerimize ve gazilerimize verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ise bu anlamlı hediye karşısında son derece mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Milletvekili Olgun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'ya ve yönetimine, şehit ailelerine ve gazilere teşekkür ederek, "Şehit ailelerimize ve gazilerimize ne yapsak azdır. Vatanımız için gözlerini kırpmadan canını feda eden şehitlerimizi unutmamız mümkün değildir. Onlar ve aileleri için ne yapsak azdır. Yine bu cennet vatanımız için gazi olan hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Derneğimiz tarafından şahsıma hediye edilen bu belgeyi Gazi Meclisimizdeki odamın en güzel yerinde muhafaza edeceğim. Her zaman yanınızda ve destekçinizim dedi