Milletvekili Ali Özkaya Afyon'da açıklamalarda bulundu!

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA hafta sonu programına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar programına İmaret Camiinde Cuma Namazını kılarak başlayan Milletvekili akabinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Oruç ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’den bilgiler aldı. Afyonkarahisar Su Sporları Merkezinde incelemelerde bulunan Özkaya Kano Merkezinin tamamlandığını ve gençlerin eğitimlerine başlayabileceklerinin müjdesini verdi.

Şehrimizde girişimler sonucu tekstil alanında önemli bir atak yapıldığını ve yüzlerce kişiye istihdam kapısı açıldığını belirten Milletvekili, Efekan Tekstil Fabrikasında Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve İşkur İl Müdürü Ahmet Karakaya ile birlikte İşbaşı eğitim programı kapsamında 55 konfeksiyon işçisinin işe başlama merasimine katıldı. Buradaki konuşmalarında “ Bu fabrikamız 15 milyon adet tekstil ürünü dikerek ihracat etti ve ilimize yaklaşık 54 Milyon TL lik bir katma değer girdisi sağladı. Yine bu tesiste toplam istihdam sayısı yaklaşık olarak 400 kişiye ulaştı. Bu tesislerin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Valimiz Gökmen Çiçek, Milletvekillerimiz, İşkur İl Müdürümüz Ahmet Karakaya’ya ve bazı beldelerde destek sağlayan belediyelerimize teşekkür ederim.” Dedi.
Programına İhsaniye ile devam eden Milletvekili burada ilçe teşkilatı ile birlikte Kaymakam Doğukan Koyuncu’yu ziyaret ederek ilçenin sorunları ve yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Esnaf ziyareti sonrasında İlçe başkanlığı tarafından organize edilen “Vefa Yemeği ve Yeni Üye Katılım” programına katılan Milletvekili bir konuşma yaparak "Malumlarınız üzere her hafta belirlediğimiz ilçelerimizi ve beldelerimizi gezerek ilimizin her köşesindeki hemşehrilerimizle bir araya geliyor, bir yandan yatırımlarımızı inceliyor diğer yandan sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bugün de bu amaçlarla İhsaniye ilçemizde bir araya geldik. Görüyorum ki burada teşkilatımız çok güzel bir gece organizasyon etmiş ve partimizin kuruluşundan itibaren ilçemizde görev almış büyüklerimizi kardeşlerimizi bir araya getirmiş ve bunların yanında partimize gönül veren üye olmak isteyen genç arkadaşlarımız içinde yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında çocuklarına gururla anlatacakları bu gecede rozet takma merasimini düzenlemiştir. Her zaman dediğimiz gibi AK Parti bir vefa partisidir, kimi zaman sağlık sorunları kimi zaman başka sorunlar nedeniyle tâbii olarak görev değişimleri yaşanmak da ancak her bir üyemiz İlk günkü heyecanı ile her an hazır olarak beklemektedir. Çünkü biz gelip geçici heveslerin değil bir davanın temsilcileriyiz. Bugün burada resmi olarak partimize üye olan genç arkadaşlarımız ileride en ön saflarda bu davanın temsilcileri olarak görev alacaklardır. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin vatanlarına memleketlerine hayırlı evlatlar olarak hayırlı işlere vesile olmayı Cenabı Allah nasip etsin. Buradan ilçe yöneticilerimize teşkilatımıza ve kıymetli ilçe başkanımız Tecelli Könül kardeşime Partimizin tecrübesinin dinamikliğinin buluştuğu bu müstesna geceyi organize ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

Dinar ilçesinde AK Parti teşkilatı ve Belediye Başkanı Nihat Sarı ile bir araya gelen Milletvekili esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledi. Geçtiğimiz günlerde DSİ 2022 yatırım programına alınan Dombay Ovası kapalı sulama sistemi ve Karakuyu Gölünün temizlenmesi konuları ile ilgili yetkililerle sahada incelemelerde bulundu. Buradan da Tatarlı Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek ile birlikte hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

Evciler ilçesinde Kadın Kooperatifi tarafından oluşturulan “İncila” markası altındaki çikolata üretim tesislerinde AK Parti teşkilatı ile incelemelerde bulunan Milletvekili Kaymakam Burak Gürbüz’den tesis ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Sonrasında ilçede atıl durumda olan bir binanın tadilat yapılarak Hükümet Konağı olarak hizmete açılması kapsamında yeni Hükümet Konağında incelemelerde bulundu. Bu yatırımın Evciler’e kazandırılması ile ilgili olarak başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve emeği geçen diğer yetkililere teşekkür etti. Evciler Belediyesinde Ali Dede Savaş Başkanı da ziyaret eden Özkaya belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak özverili çalışmaları nedeni ile Başkan Savaş’a teşekkür etti.

Bolvadinde yapımı tamamlanan Kadın Kültür evinde İlçe Başkanı Hasan Topçu ve Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili sonrasında Özburun Beldesine geçerek yeni hizmete giren Belediye Binasında Başkan Şahin Şener’i ziyaret etti. Burada kısa bir açıklama yapan Milletvekili “Hamdolsun her ilçede her belde de sürekli yeni yatırımlar gerçekleşiyor, yeni hizmet alanları memleketimize kazandırılıyor. Ak Parti siyaseti icraat üretme üzerine kurulmuş bir siyasettir. Milletimizde çok şükür bunun gayet iyi farkında. Milletimizin sloganı “Yaparsa AK Parti Yapar” olmuş. Suni bir takım sebeplere tutunarak erken seçim hayali kuranlar, 2023 hedefi kuranlar kurdukları hayallerde yaşamaya devam edecekler.” Dedi Özburun ve Bolvadin Merkezinde de bazı esnaflarla bir araya gelen Milletvekili, Bolvadin Çarşı Camiinde düzenlenen Miraç Gecesi programına katıldı. Program sonrası camii bahçesinde ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen tatlı ikramı münasebetiyle Bolvadinli hemşehrilerimize tatlı ikramında bulundu.