Mihalgazi'de Şantiyeden 650 Metre Kablo Çalındı, Şüpheliler Yakalandı

TAKİP ET

27 Mayıs 2023 tarihinde Mihalgazi İlçesi Sakarıılıca mahallesi Kaplıcalar mevkiinde bir işletmeye ait şantiye alanından...

27 Mayıs 2023 tarihinde Mihalgazi İlçesi Sakarıılıca mahallesi Kaplıcalar mevkiinde bir işletmeye ait şantiye alanından yaklaşık 50 bin TL değerindeki 650 metre kablo çalındı. İhbarın alınması üzerine olayın fail veya failerinin yakalanması için çalışmalar hemen başlatıldı.

Olay yerinde inceleme yapan Tim ve Mihalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, teknik ve istihbari çalışmalar sonucunda kullanılan araç ile şüphelilerin kimlik bilgilerini tespit ettiler. Aynı gün yapılan operasyonda çalınan malzeme, araç ve üç şüpheli de yakalandı.

Çalınan malzemeler sahibine teslim edildi ve şüpheliler "İş Yerinden Hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edildi. İşlemleri tamamlanan iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken bir kişi tutuklandı ve Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, hırsızlık olaylarının kısa sürede aydınlatılması, faillerinin yakalanması ve çalınan malzemelerin ele geçirilmesi için kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kamuoyuna duyurulur.