"MHP'nin Milliyetçilik Rolü Çalınmaya Çalışıldı, Ancak Maskeler Düştü!"

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci t...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turu hakkında açıklamalarda bulundu. Yalçın, Türk seçmeninin demokrasiye bağlılığını ve millet iradesinin önemini vurguladı. Sandığın darı ambarı olmadığını vurgulayan Yalçın, MHP'nin siyasi özgül ağırlığının önemini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Yalçın, partilerinin Türk siyasi hayatındaki dominant rolüne dikkat çekerek, MHP'nin üslendiği tarihi misyonun değerinin rakamlara ve temayüllere döküldüğünü ifade etti. İçeride ve dışarıda herkesin MHP'nin siyasi hayattaki önemine yeniden şahit olduğunu söyleyen Yalçın, milliyetçilik rolü çalmaya kalkanların davanın asıl sahibi gelince geri çekildiğine de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turu, Türk demokrasisinde istikrar, siyasi uzlaşma ve toplumsal barış için MHP'nin üstlendiği tarihi misyonun değerinin bir kez daha ortaya çıktığı bir süreç olarak kaydedildi.