"MHP Milletvekili Taytak, seçim çalışmalarını Afyonkarahisar'da sürdürdü"

TAKİP ET

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, beraberindeki MHP heyetiyle birlikte Çay...

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, beraberindeki MHP heyetiyle birlikte Çay ilçesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Taytak, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Milletvekilliği seçimleri için de Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istedi. Ziyarette, esnaflar kendilerine destek sözü verirken, Taytak ve MHP heyeti, Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara ve Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül'ü ziyaret ederek, kendilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Taytak daha sonra Çay ilçesinde, belediye başkanları, ilçe başkanları, İGM ve belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer ile yemekli bir toplantı düzenledi. Burada yaptığı konuşmada muhalefeti eleştiren Taytak, Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu duyurdu ve mecliste denge ve denetleme görevinin devam etmesi için oyların Milliyetçi Hareket Partisi'ne verilmesi çağrısında bulundu.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı da Taytak'a teşekkür ederek, ilçeye sağladığı hizmetler için minnettarlığını dile getirdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli önderliğinde ülkenin refahı, huzuru ve bayrağın inmemesi adına birlikte çalışmaları gerektiği mesajını verdi.