MHP Heyeti, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i Ziyaret Etti

TAKİP ET

MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve yerel gazete imtiyaz sahibi Mehmet Emin Güzbey, bir araya gelerek Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e ziyarette bulundular.

MHP Heyeti, Birlikteki İlgili İsimlerle Ziyaret Gerçekleştirdi

MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak liderliğindeki heyet, il teşkilatından önemli isimlerle birlikte Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Bey'i ziyaret etti. Ziyarette, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve Afyonkarahisar'da yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi olan Mehmet Emin Güzbey de yer aldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e Samimi Ziyaret

MHP heyeti, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile bir araya geldi. Görüşmede, şehrin geleceği ve yerel konular ele alındı. Ziyaretteki diyaloglar, partinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösterirken, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e gösterilen nazik ziyaret, siyasi ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağladı.