MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Hedef Türkiye'dir

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin küme toplantısında mühim açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bin senedir varlığımızı sürdürüyoruz. Üstünde hayat sürdüğümüz toprakların tarihin hiçbir döneminde sükûnet bulmadığının farkındayız. Bilek güreşlerine eklemlenen hakimiyet ve hükümranlık mücadelelerinin üstündeyiz. Sıcak ya da soğuk çatışma ya da stres dinamiklerinin ağırlık merkezindeyiz

Dünyanın gözü her vakit üzerimizdedir, her dönemde bütün hakikatler bize çevrilmiştir. Maruz kaldığımız muhtelif problem başlıklarını ele alırken, tarih şuurunun rehberliğiyle kararlarımızı somutlandırmalıyız. Her vakit resmin büyüğünü görmeye odaklanmalıyız.

“HERKESİ UYARIYORUM, HEDEF TÜRKİYE’DİR”

Telaşa kapılmadan, daha soğukkanlı davranmak mecburiyetindeyiz. Türkiye’nin çevresindeki sinsi kuşatma sertleşmektedir. Asıl problem gündemi işgal eden iddiaların hem taraftarlarından hem de cesametinden çok daha ötesidir. Yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, şer kampanyalarına sürat vermişlerdir. Herkesi uyarıyorum; hedef Türkiye’dir. Bir tezgah kurulmuştur.

Türkiye’nin üstüne gölge düşmesi, siyasi ve hukuki çözülme yaşaması konusu ile ilgili alçak bir rekabet maalesef devrededir. Amaç Türkiye’nin itibarını lekelemektir. Amaç Türkiye’nin mukavemetini kırarak her türlü müdadurumaye açık duruma getirmektir. 6 ay içerisinde diğer bir Türkiye’nin görüleceğini ifade eden Kılıçdaroğlu kaosun bekçisi konumundadır.

MERAL AKŞENER’E TEPKİ

İP Başkanımızmızmızmız’nın bile bile sanki toplumsal huzurluğun fitilini tutuşturmak amacıyla Rize’ye gitmesi sadece öngörüsüzlükle izah edilemez. Bu şahsın, Netanyahu benzetmesinden sonra Rize’ye ziyareti baştan ayağa planlıdır.

Esnaf geziyorum diyenler esnafa tekme tokat musallat olmalıdır. İP’in Başkanı ateşle oynamıştır.

PKK’NIN MAKET UÇAKLI SALDIRILARI

PKK, YPG’ye eğitim ve silah desteği veren ülkeler çok tanıdıktır. Alayı arkadaş ve müttefiklikten bahsederler fakat dürüst değillerdir, utanmaları yoktur. Yüzlerine bakınca ar damarlarının çatladığını anında görürsünüz. Suriye’deki terör kamplarında ne arıyorsunuz? diye sorsanız iblisi bile hayrete düşürecek bahaneleri öne sürerler. Petrol kokusu aldılar mı kan kokusu almış köpek balığına dönerler.

“BİZ HER ŞEYİN FARKINDAYIZ”

Türkiye haksızlıklara karşıdır, adaletsizliklerin karşısındadır. Küresel emperyalizmin tam olarak karşı kutbundadır. Terörle mücadelede kahramanca devam ederken, bu mücadelenin içerisinde yer alan asker ve devlet adamlarını itibarsızlaştırma çalışmaları hain bir hedef taşır. Biz her şeyin farkındayız. Şirret kampanyayı görüyor ve takip ediyoruz. Türkiye’nin önünü kesmek amacıyla yarış durumunda olanlar el ele vermişler, yıkım ittifakının potasında birleşmişlerdir. Tekraren uyarıyorum, oyun büyüktür, oyun kirlidir, çok ebatlı ve çok aktörlüdür. Libya’daki varlığımızın rövanşını alabilmek istiyorlar. Doğu Akdeniz’deki tavizsiz duruşumuzdan korkuyorlar. Bölücü terör teşkilatı PKK’ya dünyayı zindan etmemizden ötürü üsbütünüze geliyorlar.

“TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ VİDEO KAYITLARLA REHİN ALINAMAZ”

Herkes konumunu yurdunu bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara ilgi etmekle mükelleftir. Türkiye’nin gündemi video kayıtlarla rehin alınamaz, sosyal medya iftiraları ile ele geçirilemez. Sayın Binali Yıldırım’ı evladıyla eş güdümlü töhmet altında bırakmak, uyuşturucu ticareti ile ilişkilendirmek müfteriliktir. Tarafsız kalabilmek destek vermektir, kimsenin hakkı yok. Konu devletimizin saygınlığı ve bekasıdır.

Biden lobisinin zehir yayan lobileri Türkiye Cumhuriyeti’ni düşüremeyecektir. İhanete teşne olanların bu gerçeği akıllarından çıkarmaması tavsiyemdir. Türkiye’yi düğümleyip seçime ya da diğer arayışlara zorlamak demokrasi düşmanlığının yansımasıdır. Türkiye bir hukuk devletidir.

Türkiye sokakta bulunmadı, harita üstünde kurulmadı. Bağımsızlık armağan alınmadı, sınırlarımız icazetle çizilmedi, varsa kendisine güvenen çıksın karşımıza… Eğer devletimizi, şayet milletimizin tarihi haklarını can pahasına savunamazsak bu vücut hepimize haram olsun.

Hiç kimse hayal peşinde koşmamalı, içerisinden geçen dönemde her bireyin sağduyunun rehberinde hareket etmesi, toplumsal huzurun korunması konusunda mesul davranması tarihi bir görevdir. biz hükümetimizin yanındayız. 7 düvelin karşısındayız zira biz Cumhur İttifakı’yız. Hep eş güdümlü Türkiye’yiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu farklılaşma üstüne değil kucaklaşma üstüne şekillenmiş, mutabakat sağlanarak yeni devletin dayanakları tesis edilmiştir.

devlet bahçeli