MHP Afyonkarahisar İl Başkanı istifa etti

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, açıklama yaparak il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kocacan, istifasına gerekçe olarak parti içinde yaşanan sorunları ve 28. Dönem milletvekilliği adaylığı konusundaki görüş ayrılıklarını gösterdi.

Kocacan, yaptığı açıklamada, her partide olduğu gibi MHP içinde de sorunlar yaşandığını ifade etti. 

Dönem milletvekilliği adaylığı konusunda ise teşkilatın genelinden dillendirilen görüşleri üst makamlara ilettiklerini ancak Afyonkarahisar Teşkilatı ve parti tabanının görüşünün dikkate alınmadığını üzülerek gördüklerini ifade eden Kocacan, bu durumun kendisini kırdığını ve artık gönlünün partide kalmaya elverişli olmadığını belirtti.

Kocacan açıklamasının sonunda, "Her şey telafi edilebilir, yalnız insanın gönlü kırıldığı zaman bir daha telafisi mümkün olmuyor. Afyon İl Başkanı olarak kırgınım. 2018 yılından bu güne kadar yapmış olduğum Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla" ifadelerini kullandı.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevi için şu an için kimin atanacağı henüz açıklanmadı. Kocacan'ın istifası parti içinde şaşkınlık yarattı ve parti yöneticileri konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmadı.

MHP Afyonkarahisar Mehmet Kocacan istifa siyaset teşkilat