Mezarlıkta dehşeti yaşattı, genç kıza tecavüz etti

TAKİP ET

İstanbul Gaziosmanpaşa işkenceler yaptığı Ayşegül G.'ye, elleriyle mezar kazdıran, sonrasında götürdüğü otelde cinsel saldırıda bulunan İsmail G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı ile ilgili 23.5 sene hapis cezası talep edildi.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde imam nikahlı şekilde yaşam sürdüren 29 yaşındaki Ayşegül G. ile 35 yaşındaki İsmail G. arasında problemler baş gösterince, çift karşılıklı olarak yollarını ayırma kararı aldı. İkili arasındaki problemler bitmek bilmeyince genç kadın, İsmail G. aracılığıyla darp edildiği iddiasıyla mahkemeye müracaat ederek 3 ay uzaklaştırma kararı çıkardı.

Bir çocuğunun annesi Ayşegül G.'nin peşini bırakmayan İsmail G., bir gün sokak ortasında gördüğü kadını kaçırıp Karlıktepe'deki mezarlığa götürdü. Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, burada alkol almaya başlayan İsmail G., üstüne alkol döktüğü Ayşegül G.'ye, "Seni öldürüp babamın mezarlığına gömeceğim" dedi ve korkuya kapılan kadına elleriyle mezar kazdırmaya başladı. Ağlayarak mezarlığı bir müddet kazan Ayşgül G., sabaha kadar süren darp ve tehdit esnasında birkaç kez basenedı.

İŞKENCE DOLU SAATLER, GÖMMEKTEN VAZGEÇTİĞİNİ SÖYLEMİŞ
Sabah olduğunda Ayşegül G.'ye kendisini mezara gömmekten vazgeçtiğini ifade eden İsmail G., bir otele götürdüğü genç kadına işkence ettikten sonra cinsel saldırıda bulundu. Acı ve korku dolu saatler yaşayan Ayşegül G. "Şikâyetçi olmayacağım. Sadece gidip kızımı görmek istiyorum" diyerek kurtulmayı başardı. Bunun üstüne İsmail G., dehşet dolu anlar yaşattığı şanssız kadını 3 gün sonra ikametine bıraktı.

Vakit kaybetmeden soluğu polis merkezinde alan Ayşegül G., yaşadıklarını anlatarak şikâyetçi oldu. İfadesi alınan İsmail G., Ayşegül G.'nin arzusuyla mezarlığa gidip alkol aldıklarını ve iftiraya maruz kaldığını iddia etti. Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edilen şüpheli İsmail G., tutuklanarak cezaevinde demir parmaklıkların ardına konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında mezarlıkta uygulanan incelemede, toprağın açıldığına dair izlere rastlandı. Savcılık, İsmail G.'nin suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini belirterek, zanlı ile ilgili "Nitelikli Cinsel Saldırı", "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" ve "Yaralama" suçları kapsamında 23.5 seneye kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.