Melih Köken'in cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek?

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın sevilen isimlerinden Melih Eczanesi sahibi ve Afyonarahisar Eczacılar Odası Başkanı Melih Köken dün akşam saatlerinde Banaz'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Dün akşam saatlerinde motosikleti ile Uşak- Afyon karayolunda hareket halinde iken henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle kaza yapan ve kaza yaptıktan sonra ortalama 50 metre kadar sürüklenen Afyon Eczacılar Odası Başkanı Melih Köken hayata veda etmişti

Melih Köken’in vefatı Afyonkarahisar’ı ve sevenlerini derinden üzdü. Melih Köken’in cenazesi dün gece Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

CENAZE NAMAZI NE ZAMAN NEREYE DEFNEDİLECEK ?
Melih Ezcanesi sahibi ve Dernek Başkanı Köken’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip, Kocatepe Asri Mezarlığı’nda kılınacak namazın ardından defnedilecek.

Bizlerde Afyon Kent Haber ailesi olarak merhum Melih Köken'e Allah'tan rahmet, geride kalan ailesini ve sevdiklerini baş sağılığı dileriz

Vefat eden: Kazım Melih KÖKEN
Defin Yeri : Kocatepe Asri  Mezarlığı B Kapısı Pafta:26 Parsel:567

Zafer Mahallesinden, Emekli Sanat Okulu Müdürü merhum Rahmi Köken ve Türkan Köken’in oğlu, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof Dr. Tülay Köken’in eşi, Artun ve Akın Köken’in babası, Cihan Köken ve Ebru Kundak’ın kardeşi, Hakan Kundak’ın eniştesi, Afyonkarahisar Eczacılar Odası Başkanı  Ecz. Kazım  Melih Köken vefat etmiştir.  
Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camiinde  kılınacaktır.
Merhuma  Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

melih eczanesi melih köken